Mina läger på gunnorp, sjätte lägret. (Jenny)

Ja, mitt sjätte läger var förra sommaren, första 10-dagars 2010. På våren hade jag praoat på Gunnorp i två veckor och fått rida arrac flera gånger och hade fastnat ännu mer för honom, så jag var bombsäker på vilken häst jag ville ha, arrac. Så första dagen red jag och felicia på arrac, då kände jag en hemsk känsla (hehe) jag kände mig alldeles förstor på honom... Men pratade med Gisela och hon sa att jag skulle ta honom nästa dag också så får vi se om jag kan få honom ändå, för jag var inte för tung. Så dagen efter fick jag tag på Arracs träns och fyfan vad nervös jag var under hela ridpasset, men efter ungefär 40 minuter satt jag fortfarande kvar på Arrac och hoppades på det bästa. Men då var det en annan tjej som dom inte hittade en häst som passade till och då kallade dom in mig att få byta, då var inte gråten långt borta kan jag säga. När Gisela börjar prata om hur mycket hon vill att jag ska kunna ha arrac blir det inte lättare att hålla tillbaks tårarna. Hon om någon vet hur mycket Arrac betydde för mig och hon var den som sagt en massa bra saker om oss två hela tiden! Men hon sa att jag kunde testa Chila, ush tänkte jag, jag tänkte bara chila som ett hispigt, galet och allmänt knäppt fullblod som bara sprang på sidan och höll på. Så paniken kom lite halvt sådär, men på Chila hamnade jag och jag får väll tacka Gisela ännu än gång för att ha sett vilken min nya gunnorp stjärna var.
I början var jag inte särskilt nöjd med Chila, jag var ganska nervös inför varje ridpass och var så jävla avundsjuk på tjejen som hade Arrac. Men jag insåg längre och längre fram i lägret att vi kanske passade ganska bra tillsammans ändå! Lägret var annars grymt roligt, jag bodde i 8a manna med mina brudar, vi träffade även på några härliga prickar som Hedvig och Julia som bodde i lilla rummet i 8a manna! Vi hade grymma ledare och jogginturen var inte något man glömmer. Haha fytusan va blåsta dom vart!
Tävlingen gick helt okej, vi var felfria i grunden men jag failade i omhoppningen och rev första, sen blev jag stressad och tänkte bara på rivingen och kom helt fel på nästan så hon stanna. Men Chila skötte sig perfekt och var grymt duktig, fina flickan!
Grät som ett litet djur på avslutningsdagen och ja, gunnorp var som alltid lika underbart och årets höjdpunkt!
Här får ni en hel drös med bilder från lägret!
min älskade chila

Messalina

Här har ni en film på mig och Messalina från maskeradhoppningen igår som vi dubbelnollade i, nollade även i clearrounden så jag är supernöjd efter att ha ridit hästen 1 gång innan. Haha, bilder finns på mig blogg www.jjjennys.blogg.se!

Selmutt!

Hej igen :D Selma är pigg och glad och jag åkte av i fredags och landa på ändan vilket resulterade i ajaj svanskota, ajaj lårmuskel och för tillfället gul rumpa, har varit både röd, blå och lila xD Även en del skrapsår på armar, händer och fingrar, samt lite sten i handen ;) BUS-HÄST!<33

Är ju så att jag skrittar och travar henne, imorgon ska hon till kliniken och så får vi se om hon är frisk eller inte, men vi hoppas innerligt på att skrutthästen är hel nu! Fin är hon iallafall, ni får se lite bilder från idag, och älska tränset och ursäkta min hållning ;)

Nu ska man duscha, plugga matte inför slutprovet som varar i 4 timmar imorgon och även se på bästa Chuck! Njut av bilderna medan jag gör det jag ska då... xD





                                                                     

Video från idag !

Jag fick med mig en röd rosett hem dårå !
Känns underbart!
Aurora är en grymmmm hest ! ♥

film från allah , uteritt ! BLÅTTBAND

haha om jag tar i när jag säger blåttband.. låter som ja ska skita på mig när som helst ;o
saknar det här så grymt mycket! saknar mina tjejor och våra galna uteritter med galopper som slutade med att julia låg i diket eller något liknande .. våra sånger och lekar.. m.m ! puss

Cynd !


Mina läger på gunnorp, femte lägret. (Jenny)

Mitt femte läger var 2a Allhelgona 2009. Detta läger åkte jag med Slugo, Sarah och Linda, jag och Sarah hade oturen att få sova i lilleman rummet, inte okej någonstans.. Men aja. Jag var bombsäker på vilken häst jag ville ha och det var Arrac såklart! Så jag började med honom och fick honom och jag var överlycklig! Fina Arrac.
Lägret gick prima ballerina, haha minns en uteritt speciellt när vi red i kanten på en äng och Arrac och Epoza hoppa ut på ängen och stog och tagga och dampa loss. Haha hela uteritten blev ett fiasko, haha fyfan. Men annars var allt awesome och Arrac var världens finaste.
Här har ni lite bilder från lägret! har bara på mig och arrac på den här datorn.
jag älskar dig arrac, och även om jag växt ur dig nu, så kommer jag aldrig glömma lägren med dig. Du är så jävla fin och ja, det går inte att beskriva dig med ord.

/jenny

love me love me say that you love me

Halloj, länge sen jag gjorde ett vanligt inlägg här så tänkte göra ett här. Igår red jag inte Chila på gunnorp utan Messalina, gick faktiskt mycket bättre än väntat. Så det blir henne jag tävlar nästa helg! Här har ni en bild på oss, haha.
När jag kom hem fixade jag mig lite osv, sen rullade jag hem till cornelia, vi tog oss sedan vidare till linda där nästan alla tjejer i klassen var för att fira linda. Vart riktigt roligt och attans vad jag kommer sakna dessa tjejer när vi slutar om ett par veckor. Så här har ni en liten bild från igår som jag snodde från natalia! Dock är inte alla med.
Nu ska jag fixa nästa inlägg om mina gunnorp läger, så vi hörs sen, puss! /jenny

tonight

tonight - Lykke li             en liten kvällslåt sådär :)

Lite nyyttt i garderoben


You are my dream


You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.
You are my dream,
There's not a thing I won't do.
I'll give my life up for you,
Cos you are my dream.

I will be right next to you

grym låt och grym kille !
Nu är det bara ungefär 3 veckor kvar till sommarlov och man kan nog inte bli mer taggad än mig just nuuu!
Sommaren 2011 kommer bli grym , kompisar , familjen , gunnorp , segling , bad , stallet m.m
bättre blir det inte !
haha justä , jorden går under om en halvtimme.. shit .. lite jobbigt läge sådäääära! ;)
vad äääääägd han som hittade på det kommer bli om det inte händer något ! HAHA
..
Hoppade cynd idag eftersom nästan alla andra storhästar gick vuxenläger :) men det gick ju bra det med ! kommer bilder någon dag då madde har skickat dom :)
puss

finaste

jag får sån jävla gåshud, han är bäst.
Fin bild jag gjort va? mahaha. Nej men jag dör på den här låten, när justin sjunger den.
btw kommer nästa ridläger inlägg på söndag typ, har fullt upp imorgon. ridning - sen kompisar på eftermiddag + kväll. Men vi hörs puss
/jenny

BIO

Jag måste bara skriva att jag diggar att Chenny stal min idé:D Jag känner att det blir lite roligare att börja där jag slutade igen då :) Men det kommer inte idag nej! Har lite att uppdatera er om ;) Först vill jag säga att min lilla plutt har blivit 7-år! :) I onsdags blev hon det och det firades med tårta! Jag har bilder men orkar inte lägga in dem nu x) I skolan är det minst ett prov i veckan, bara att jubla och hänga på lixom xP Nästa vecka t.ex. har vi nationella i matte A och även Kemiprov... :/
Över till lite roliga saker; har börjt trava Selma nu och hon är jättepigg och glad:) Ska på återbesök den 31 och se vad de säger så håll alla tummar! :)
 Ska snart på bio med polerserna Carro och Jacob, vi ska sitta på VIP-platser och se denna film;

Hoppas den är lika bra som de tre första ;) ÄLSKAR JACK SPARROW! :D
Ha det gött! ^^,

Mina läger på Gunnorp, fjärde lägret (jenny)

Detta är utan att tveka ett av de bättre gunnorp lägren jag varit på, det var så jävla kul! Detta året åkte jag inte med Linnéa för hon slutade rida osvosv lång historia. Men nu kände jag ju Slugo, Vickan, Becka, Elin, Linda och några fler från 2008 så det var inga problem.
Jag ville helst ha Epoza, men när en annan tjej som också ville ha henne och haft henne på flera läger än jag ville ha henne gav jag upp. Jag satsade på Arrac istället! Red honom andra dagen och behövde inte byta någon gång och ja, hamnade på honom! Jag var supernöjd och attans vad jag tyckte om honom! Minns en dag när vi kom ut i sommarhagen för att hämta dom och han tar sig igenom alla andra hästar och människor och kommer rätt fram till mig, det kallar jag happymoment! Annars gick allt prima ballerina och jag och arrac var som gjorda för varandra! På hopptävlingen kom vi till omhoppning, men jag failade då och kom för snett så han inte kunde hoppa! Men jag var nöjd endå, för arracen var så fin!
Det var detta läger som vårat gäng bildades, jag minns alla kvällar när vi satt inträngda i mitt och slugos 2manna rum, galet va instängt och varmt det var. Men fytusan va kul vi hade! Jag minns sista kvällen när vi allihoppa satt i lindas och elins rum och tjöt så jävla mycket och så jävla länge. Haha och lyssnade på when you're gone - avril lavigne. Fina minnen det där!
Här kommer en hög med bilder från 1a 10-dagars sommaren 2009








/jenny


Mina läger på gunnorp, tredje lägret. (Jenny)

Mitt tredje läger på Gunnorp var andra allhelgona 2008, då hade jag först ingen att åka med. Skulle först åkt med Linnéa, men hon kunde inte sen. Men då var Slugo och Vickan supersnälla och jag fick åka och sova med dom, var galet nervös innan för på sommaren hade vi inte pratat särskilt mycket. Sagt några ord till varandra typ, men attans va kul vi hade! Haha "jag brukar göra konstiga ljud i sängen", inte okej. Haha!

Detta lägret visste jag inte riktigt vem jag ville ha, men började med Elliot då med. Var väldigt nära på att få honom, men då var det en tjej som hade haft honom förrut som ville ha honom så jag fick Epoza. I början var jag inte så nöjd, men mot slutet av lägret älskade jag henne, jag tyckte hon var super rolig! Fastnade verkligen för den hästen och var 110% säker att jag ville ha henne sommaren 2009 med, hur det gick med det får ni veta nästa gång! haha :)
Har typ ingen bild här ifrån, typ 1

Mina läger på gunnorp, andra lägret. (Jenny)

Då har vi kommit till mitt andra läger på gunnorp och detta var ett 10-dagars läger 2008. Jag åkte även detta året med min kusin Linnéa och vi var så galet taggade. På detta läger träffade jag många fina människor blandannat Slugo, Linda och Elin som är med i gänget idag!

Första dagen fick jag rida Baronessa, tror minsann att det var med linda? Eller var det med den andra jenny? Jag minns inte! Haha, jag var väldigt sugen på att testa Elliot på detta läger och startade med honom andra dagen, jag tyckte själv att det gick bra och att han var väldigt mysig. Men inser nu att jag verkligen inte hade klarat av honom, så jag är glad att jag fick byta, haha. Men jag bytte iallafall till Cylwia (som väldigt många ville ha, just förutom jag) haha, men jag tyckte hon var ganska tråkig, så fick jag byta till Quncy, men gillade inte honom deta år heller. Så jag fick tillbaka Cylwia och hamnade på henne!
Minns att på ridlektionerna gick det bra och jag tyckte verkligen om Cylwia, hon var hur snäll och gullig som helst! På denna tiden hade Hans fortfarande lektioner och jag minns speciellt ett hoppass för Hans i lilla paddocken då vi tränade omhoppningsvängar. Kommer ihåg att det gick hur bra som helst och att Cylwia vände på en femöring, gud va glad jag var, haha!
Vi hade Elin och Mickan som ledare och dom var galet bra, på kvällarna hade vi alltid fullt upp med en massa roligheter och detta lägret var riktigt kul! På tävlingen gick det sådär, en vägran detta året med. Men jag var inte lika besviken detta år, haha! Men jag var nöjd och attans vad jag grät på avslutningen, precis som alla andra år!
Här har ni en drös med bilder från 1a 10-dagars 2008










/jenny

the weekend

hellooo , the weekend was nice !
haha nej , ska inte skriva engelska för då kommer ni inte förstå ett skit ..
men helgen har varit mycket trevlig! åkte till frida igår då vi va med nisse också :)
va lite hemma hos frida sen va vi mest ute. kom några småtjejer som va så sjuuukt jobbiga .. haha galet kaxiga och klängde på en fast vi inte kände dom? .. jaduu
vi kom inte där ifrån försen vi hade lekt med dom i minst 1,5 h..
men sen gick vi till någon gunga och träffade några flera :) haha kände ingen typ men det var riktigt möjsigt och mörkt..
imorse så kollade vi på film , spelade spel och göttade oss! sen drog jag mig hemmåt och har inte gjort så mycket mer :) har inga bilder men ni får fantisera hur det såg ut.. haha nejdå
pussss

Mina läger på gunnorp, första lägret. (Jenny)

Nu tänkte jag börja med det som slugo började med men aldrig gjorde klart. Jo, berätta lite om alla mina gunnorp läger, ett varje dag. Kanske inte gör varje dag, men så ofta jag kan! Jag börjar med mitt första nu så får vi se om de andra kanske också hänger med :)
Okej, mitt allra första Gunnorp läger var jag på 2007, jag och min kusin Linnéa hade varit på ett annat ridläger året innan (Malexander ridläger). Men vi tyckte att det var alldeles för dyrt, kort och inte så jätte bra, så vi tänkte testa ett nytt och valet blev Gunnorp. Ett val jag aldrig kommer ångra! Till saken nu, det var iallafall ett 8-dagars läger och vi var super spända innan. Jag minns att vi hoppade på min studsmatta flera timmar innan för vi var så taggade, haha. När vi väl kom dit fick vi ett rum, ett 2manna rum och fick packa upp osv. Sen var det ganska lång väntetid och vi blev lite skeptiska, men efter ett par timmar skulle vi få rida. Det var dock bara en liten koll, så gisela och hans kunde se hur vi red osånt. Jag och Linnéa fick Butler, en häst som fortfarande finns kvar, en jätte stor svart valack som var galet seg. Jag red alltid ponny då och red inte särskilt bra så jag tyckte verkligen inte om honom, men som tur var det bara test ju, haha!
Andra dagen skulle vi få våra hästar, jag fick börja på Quincy, men tyckte inte om honom. Då fick jag byta till Lucas, han tyckte jag ännu mindre om, hahah! Hamnade tillslut på Trixon, en skimmel c-ponny som var hur snäll som helst och passade mig perfekt som var lite smårädd.
Jag träffade flera fina vänner på det lägret, de jag minns nu är bla nadia, calinne, sofia, fiffi osv. Men vi hade väldigt roligt och jag lärde mig en massa saker!
Tävlingen gick inte alls bra, eller 1 vägran är väll godkänt, men jag var jätte missnöjd! Haha! Jaja, grät som ett litet djur på avslutningsdagen och ush, jag ville verkligen inte åka hem. Men tillbaka skulle jag, så var det bara!
Har nästan inga bilder från det här lägret, men har 2 stycken iallafall, haha! :)
här har ni den lilla prinsen som var en av de som gjorde mitt första läger underbart och en av de faktorer som gjorde att jag kom tillbaka och fortfarande är kvar på gunnorp! Så han ska ha ett stort TACK!

Jag hittade fler bilder, haha! Ni får skratta åt hur söt jag var...
/jenny


Aurora

ridit på gunnorp , och hesten var best ! Aurora hade jag och gick galant! :)
haha en tjej tog henne till nästa gång så tänkte att jag kanske skulle testa rufus .. bara för skojs skull sådär ;)
LOVAAR ATT JAG INTE SKA TA HONOM IFRÅN DIG SLUGO! haha
men hoppas det går något bra iaf .. haha aja, nu ska jag dra mig mot linghem där jag träffar fridus!
sover där inatt.
kommer bli great! :) ♥
puss
Ps- kommer bilder från dagens lektion någon dag !

ISHOCKEY

Fett taggad på VM-matcherna imorgon! Vet dock inte vem jag ska heja på i någon av matcherna. I bronsmatchen är det den ryska björnen mot Tjeckien... I vanliga fall håller jag på ryssarna men då de varit så dåliga denna turnering höll jag mer på Tjeckien så jag är splittrad. xP

Ännu svårare är guldmatchen mellan Sverige och Suomi! Då jag är både finsk och svensk och älskar de båda lagen så har jag ett problem. Jag tycker nog faktiskt att finnarna har en bättre lag känsla men jag är ju lite småkär i svenska målvakten Victor Fasth så det blir knepigt! Jag får nog agera Schweiz och vara neutral i denna match, blir glad vem som än vinner! :D
HYVÄÄ SUOMI! HEJA SVERIGE!
     V.S   
Jarkko Immonen                                  Patrik Berglund
De bästa målskyttarna i bägge lagen under VM. Samt...
      V.S  
Viktor Fasth                                       Petri Vehanen
Målvakterna i de bägge lagen. Är dock inte säker på om finnarna ska ha Vehanen i mål imorgon men efter supermatchen mot ryssarna skulle jag tippa på det, men det återstår ju att se :)

                                                                                                        


Jodeladihuu

gah , nu är det bara fredag kvar .. sköööönt ? JA ♥
sen börjar vi med vattentema i två veckor , sen dom andra två veckorna har vi bara tre dagar på varje vecka (y)
grymt , sen kommer det vi alla har väntat på .. sommarlovet!
sommaren 2011 kommer bli underbaaar !!
det är något att se fram emot ! hade beställt klänningar från asos.se som kom idag , passade perfekt !
allt blir bra tillsluuuut!! ohyeäh
lite mindre bra sak.. never say never kommer inte ut på dvd på fredag , utan den kommer ut den 27/7 !?!?
VAFAAAAAAAN ÄR DET HÄR !?!?!?!?!?!?!? , JÄVLA SKIT
var bara tvungen att svära lite för jag blir så JÄVLA SUR , sorry GAAAAAAAAAHH !!
Han är grym punkt slut. ♥

Bebis!

hejsan hoppsan lillebror! .. nej..
va i stallet och sprang och hoppade några små plutt hinder med sune idag ! riktigt söt och duktig var han!
min plutt är bäst!

video från idag

här har ni en video maja klippte ihop, japp jag (jenny) studsar nästan av, men spisan var fin. haha!
/Jenny & Maja

Suck...

Måste bara börja med att skriva; Grattis i efterskott till bästaste Sarah! :D Hoppas du fick en toppen dag ^^,
                   
                                         
Nu över till det jag tänkte detta inlägg skulle handla om. Jo det är såhär... Jag åkte till kliniken med Selma i fredags, där jag fick det besked jag trodde jag skulle få, nämligen att hovledsvrickningen (samma skada som hon hade i höstas) återkommit. Detta innebär att Gunnorp är vääldigt tveksamt för hennes del då jag inte tror hon kommer palla varken 3 timmar om dagen eller hoppningen så pass kort tid efter skadan. Och hopptävlingarna vi hade inplanerade är också körda, men är inte lika ledsen för det då de kommer fler tävlingar. Mer ledsen och orolig över lägret.

Det var ändå skönt att att det var hovledsvrickning då jag vet att det är en skada som hon blir frisk ifrån, så jag var jättelättad då! Lilla skrutthäst... Nej nu ska jag bege mig till henne, får se om hon står kvar i fållan eller om hon har rymt som hon brukar göra!
                                                        

lördag

för mig hjärtat, är du helt perfekt, jag älskar dig chila <3
Har varit en superdag idag, först ridning på gunnorp och jag red på chila såklart! I början var hon lite springig, men mot slutet gick hon som en klocka, så galet fin! Efter ridningen åkte jag och maja hem, jag duschade och satte mig i solen!
Idag har det varit en riktig bieber dag förresten, i stockholm var det belieber träff idag. Jag var inte där, men kollat lite filmer och så och de verkar ha haft kul! Hade inte suttit fel att vara där, men tydligen hade en massa äckliga haters kommit och försökt förstöra med att kasta en massa skit och skrikit en massa saker. Hur pallar man? Visst att man hatar justin och oss fans, men dom slutade ju inte sjunga och dansa så vad var meningen med allt sånt? De hade tillochmed misshandlat ett par tjejer och poliser hade tvingats komma för att få bort dom. Men har sett flera filmer är beliebersarna attackerar hatersarna och flera hundra springer efter dom. Mohaha beliebers regerar, jatack! :) Denna filmen var dock inte så bra, men hittar typ ingen :(
Sen var justin med i "Kvällen är din" på tv4 med, en tjej fick gå på konsert och träffa honom! Jag och maja satt och tjöt, vet dock inte om det var för avundsjuka eller för hur fin han är mot sina fans, men något är det med honom iallafall, fina justin. Nej nu ska jag kolla om jag hittar någon ny video från idag, men vi hörs
puss / Jenny

schteeeeek

sitter på baksidan och steker i solen , nyduschad och fräsch!
ridit på gunnorp , blev dressyr världens bästa Tickelinn! Hon var stark och ganska dragig men jobbade hyffsat bra idag! åkte hem och nu sitter jag hääär , bättre kan man inte ha det just nu känner jag..
pussss !

HEI

THE RETURN, hahah nejmen nu är jag här igen. Det var några månader sedan, förlåt för det!
Igår fyllde jag år och det var någon som frågade vad jag fick i present, så jag kan väll ta och berätta det. Av min familj fick jag en shoppingdag i stan med finlunch, det blir kul! Är inte så bra på att köpa saker så det passar perfekt att jag får lite hjälp. Sen fick jag även pengar från farmor och en bok från mamma.
Annars då? Jo...det går bra, livet rullar på. Ni kan ju alltid kika in på min egna blogg ifall ni har lust (sarahbs.blogg.se). Ska lägga upp vår jättefina videoblogg som vi gjorde i helgen senare också, blir nog i morgon om jag är duktig.
Ni får ha det så bra och så får vi se om jag skriver något mer någon annan dag:)

idag är ingen vanlig dag för idag är det Sarahs födelsedag

Idag mina damer och herrar är dagen med datumet 3 maj och världens bästa Sarah fyller år! Wiiihooo! :D Hade varit grymt om hon hade fyllt år under återträffen som vi hade i helgen för då hade vi kunnat fira henne alla tillsammans :) Jaja, att fylla år på en tisadg behöver ju inte vara helt fel det heller även om solskenet slog över till snöblandat regn. Hoppas du fick en dunderfin dag Sarah och att dina önskningar gick i uppfyllelse! :D <3

Sarah och Epoza på Gunnorps Allahelgona läger 2010 :) <3


bra uppdatering?

Haha här är vi bra på att uppdatera, men vi hade återträff hos mig och maja i helgen och det var underbart! Mer orkar jag inte skriva just nu, SARAH LÄGG UPP VIDEOBLOGGEN? :D
+ FETT GRATTIS TILL SARAH MED!
söt tjej, men hon bjuder, hoppas jag! :D
puss /jenny

RSS 2.0