Fortfarande...

Vi kollade Selma igår igen, efter ca en veckas vila... Ingen förbättring :'( Så nu funderar vi på om vi ska ringa till kliniken redan nu eller om vi ska avvakta tills på Söndag... Vi får se hur det blir. Min fina skrutthäst då! :'(<33 Bara det inte är något allvarligt för då brister jag ihop totalt... Så håll tummarna för henne!

                                                                                                                       


hemma igen!

hejjjj , är hemma :) imorn börjar skolan och jag är inte så pepp på det ..
men eftersom fredag inte kommer om jag inte går i skolan dom här dagarna så måste jag det !
fööööööööööör på fredag kommer några av tjejorna hit ! :D valborg firas och det kommer bli GRYMT!
så därför vill jag att dom här dagrna går fort så de kan komma snart! innan jag dör av längtan! :D
imorn kommer bilder ifrån min påsk hos farmor och farfar :) PUSS

Sommaren är här!

Nästan i alla fall! Har varit stört varmt i snart en vecka :)
Vilket betyder att man kan använda sommargarderoben, som för övrigt behövs fyllas på! Har därför shoppat lite på H&M, billigt är bra!
Klänning, 99kr                                                                 Klänning, 99kr
Linne från HM Consious collection, 149kr
Blev helt kär i detta linne men fanns inte i min storlek i någon affär på stan!! Blev överlycklig när det fanns i lager på hm.se :)
Nu ska jag ut och steka i solen lite, borde plugga egentligen men det kan jag göra när solen gått ner ;)

Lycklig!


Selma kom galopperandes till mig i hagen idag :D Sötnos! Det gjorde min dag direkt! Blev att pyssla massa med en bajsfärgad häst tills hon blev så gott som gul igen :) Sedan gick vi en liten promenix, hon var lyhörd och duktig, snappade som vanligt åt sig gräs men men inte mycket att göra åt ;) Efter detta gjorde jag rent näsan på henne då hon var snorig och kletig. Sen fick hon gå ut i hagen igen! :) Då kom hon till mig igen och pussade mig hejdå. Hon är världens finaste<33 Älskar min lilla skrutthäst:D

Btw; Hoppas alla haft en bra påsk! ;)
                                                                                                                          


Ny familjemedlem!


Nya familjemedlemmen ser ni på bilden ovan; Nymfparakiten Challe :D Jättesöt eller hur? :D
Idag fick det bli en rejäl dusch med schamponering på Selma! :D Hon tyckte det var jättehärligt med vatten i ansiktet, konstiga pålle :) Hon stod lös, vilket hon gjorde ganska duktigt, lite traskande hit och dit men kan ju inte begära för mycket heller ;D Sedan blev det en liten promenix till grannstallet och tillbaka. Hon traskade på jättebra och var lyhörd, för det mesta ;) Norpade åt sig lite gräs här och var med, bushäst! :D Aja, här kommer lite före och efter bad bilder :) (Efter bilderna har hon precis kommit ur duschen så hon är blöt) :D Just det måste bara skriva att hon var rolig när hon kom in xD Skulle stänga dörren och då drog hon i fullrulle mot boxen, bara att i gången stod det en annan häst, vilket Selma inte var beredd på så hon fick i chock tvärnita och vänta på mig xD Skruttan då!<33

                                                                Lortig häst

                                                                Blöt men ren häst

                                                                                                                     

NEEEEJ!


AJSING-VAJSING! SELMA ÄR HAAALT :'( Longerade igår, dock inte så länge då hon haltade :'( Det är så att hon varit skadad för några månader sedan, men fick behandling och blev frisk och nu är hon igång helt igen. Och så blir hon halt... Är rädd för att den gamla skadan kommit tillbaka. Även om jag vill att hon ska ha all tid i världen på sig att bli frisk, vilket hon får, är jag väldigt nervös för att hon inte kommer blir frisk i tid till GUNNORP... Vilket då innebär inget läger för vår del... Så hon får vila i ca en vecka nu så får jag checka henne igen... CROSS YOUR FINGERS FOR US! Lilla pluttan :'(
Ska bara tillägga att hon är lika go och glad som alltid :D


Sötan kan pussas :D Älskar att hon putar med läpparna med ;D

Allt för nu, jag återkommer!
                                                                                                                        


torsdags ridning

Ridning i stallet idag, som gick si så där. Hade en ponny vid namn Ofelia, som jag tycker är rätt knepig eller ja svår. Hon springer gärna ifrån en och kan bli väldigt stark, vilket resulterar i att även jag blir stark och hård i handen, inte bra. Men vore på ett sätt kul om jag får rida henne nästa vecka och jobba vidare från det idag. Övningarna skedde mest på små volterna i både skritt, trav och galopp, men då flera grupper slagits ihop var vi rätt många och med en springig ponny blev det lite smått trångt, hahah. Annars har det ju varit härligt vår väder idag och jag vågade mig minsann på att åka till stallet utan jacka, mohahah :)

Ofelia :) (bilden är tagen från hemsidan: www.farstaridskola.se)


Boy , I love you

hah hur liten och gullig som helst här! gah , jag döööör ♥ puss på grabben!

Gör ett litet inlägg nu innan vi går ner och sätter oss i bilen !
Allt är packat och klart! Nu är det bara skorna som saknas på fötterna så drar vi oss :)
götth mooooos ! ;)
kommer nog inte att blogga så mke under tiden där nere så jag säger puss på er så hörs vi någon gång i framtiden! :)

Hellooo everybody

Sitter i soffan och kollar på room raiders.. haha så jävla tråkigt !
men det är bögar som jag aldrig trodde skulle komma i det där bajsprogramet ;) haha
men imörn bär det av till Karlskrona till farmor och farfar där man även möter sin kusiiiin :)
götth , hoppas dom har likadant väder som oss , 20 grader och sol (h) greeaaat !
då ska jag ligga och shteeka i solen hela dagrna , yeaah :) brun ska jag bli! hell yeeaah :))
Egypten 2009 ♥  GE MIG BRÄNNAN!



vitabergen

Dagen började med musikträning med några klasskompisar. Vid bestämmde oss slutligen för att spela Just The Way You Are och framåt slutet gick det ganska bra faktiskt, mycket tack vare min ena kompis pappa som är musiker och var till stor hjälp. Därefter bar det av för att möta Clara, Nike och Sofie för picknick i Vitabergs parken, mys mys. Kanske inte riktigt lika varmt som det varit det senaste dagarna, men men. Härligt att bara var ute överhuvudtaget jue! :) Sen nu på kvällskvisten ringde jag till Gunnorp för att fråga ifall vi kunde få rida den 1:a maj då åtminstone några av oss åker till Linköping och visst kunde vi det! LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR! :D
Slänger upp en bild på paradiset på jorden, Gunnorp :D


latin girl tralallaa



Här har ni en låt av min favorit som inte finns på något av hans album tyvärr så inte på spotify heller, men blir man inte väldigt glad av den? Jo det blir man, haha!
Är inte jag super duktig på att blogga förresten? Jo, fettbra, men tycker att de andra ska blogga lite dom med. Haha några av dom kommer hit på valborg, då kanske vi kan fixa en feeeeeeeeeeeeet videoblogg? Ska tvinga dom, eller försöka iallafall. Menmen, annars sitter jag och försöker komma på grejjer som vi kan hitta på i sommar på gunnorp när det blir lite dötid, linda tvingar mig.. men jag gör mitt bästa, mohaha. Okej detta blev flummigt, menmen, vi hööööööres!
PUSS /jenny

ja , vi har ganska söta hestar i vårat stall .. jaaaaa

bilder från gårdagen !
zorbaaaaaa :)
sven :)
JabahDabah :) går inte att vrida på..

hjärtelihjärta


MIN FAVORIT, fytusan vad jag älskar dig hjärtat. du är allt.
/jenny

hästig dag

Hola amigos! :) Känner att jag mellanlandar lite vid datorn innan jag hoppar in i duschen. Efter det bär det nog av mot sängen, då jag känner mig väldigt trött efter denna långa dag, heheh. Började med att kliva upp tio över sju imorse för att åka iväg till min läkartid angående min rygg. Det är inte direkt något fel på den mer än att den är lite sne och därför får jag gå på  kontroll. Hur som helst på hemvägen fick det bli ett stopp förbi skolan, då jag glömde ta med mig mitt NO block och jag har prov på tisdagen efter lovet, så tänkte det kunde vara bra att hämta det x) Väl hemma blev det tidig lunch och sedan bar det av mot stallet (inte ridskolan som jag rider på i vanliga fall, utan ett annat stall). Där hade vi smörj stund i flera timmar och dränkte in lädret i läder balsam, hahah härligt härligt. Sedan väntade borstning och fixning av hästarna, vilket resulterade i att jag blev täckt av vita hårstrån och såg ut som en skimmel. Red sedan ut på en liten mysig ridtur i skogen på en utav hästarna som heter Elaysa (inte helt säker på stavningen, heheh), ett connemara sto.
Nämen, så jag har haft det töppen idag, hoppas ni också haft det i den fantastiska sommar värmen! :)


Kanske inte så hästig bild, men vårig! xD

water for elephants

Tittade på trailern till den här filmen alldeles nyss och skulle inte dierkt tacka nej till att få se den. Verkar riktigt mysig, men också lite av en gråt-film, men vad vet jag. Hur som helst är ju snyggingen Robert Pattinson med vilket inte gör det hela sämre i alla fall, hahah x)


Linas Kvällsbok 2

1 2 3 4 5
haha har jag läst ut tvåan , tog en liten paus mellan dom om ni undrar vf det tog så lång tid..
Men det här var bättre än den första men tror man måste läsa den första innan man läser den andra för att förstå lite mer.
Men dom sitter ju ihop så det är inte så krångligt .. haha
men helt klart värd att läsa !

Min älskade springare

Hellow!
Åkte till mirre vid tolv , skulle rida storskogen men på '' den lilla skogsslingan var det nedfallna träd så våra springare kände sig tveksamma och vi tog det tunga beslutet att vända om '' hahaha , så poetiskt..
fejnaste polle ♥



my boyfriend





Jävligt snygg må jag säga
/jenny

Boll!

Idag fick Selma träffa på hästbollen för första gången! :) Som väntat brydde hon sig inte särskilt mycket om den... Medan en annan häst fick panik av att bara se den xD Kommer lite bilder. Blev dock ingen bra join-up idag då hon såg ut att markera lite (kan bero på underlaget som är ojämt). Men lite tricks och boll bilder kommer nu :D


Lägg märke till våra steg ;)

Inkallning

VackerHov

Början på buga

På väg ur bugning

"Har du mer godis åt söta lilla mig?"

Ingen reaktion? xD

Sparka boll :D Ska lära henne det utan att jag håller i grimman, som är förstor btw xD
Allt för oss för idag, Puss!
                                                                                                                            

hööks

Nästan precis hemkommen efter ett besök på Hööks och en liten, liten runda på IKEA. Vad det gäller hästväg införskaffades idag en ny ridhjälm, en ridväst och ett par ridstrumpor. Tittade på lite annat som ridbyxor, handskar och stövlar/ridskor (+chaps) också, men kände att jag behöver fundera lite innan jag går och köper svindyra stövlar.. heheh. Nejmen, västen blev jag riktigt nöjd med, då den är väldigt mjuk och formbar och hjälmen och strumporna var inte inte fel dem heller.



jenny - chila & maja - tickelinn
















/jenny & maja

Hoppning

Idag blev det lite hoppning, bara 70cm men vi håller fortfarande på att komma igång så det är bra tycker jag! Så fick systeryster hoppa lite med :D








Var allt för mig för idag! Btw: AS-NICE MED PÅSKLOOOV!!!
                                                                                                                                    


chila xx <3


Hopplektion på min fina chila idag, ibland gick det underbart bra och ibland gick det sämre. Men fan, har inte ridit henne sen i sommar så vi har något att skylla på. Men tusan va fin hon är, min älskling. JAG SKA HA HENNE I SOMMAR, SÅ NI VET! Bilder får vi nog från madde ikväll, men puss
/jenny

Tickelinn

Hopplektion på Tickelinn blev det och det gick väl sådär.. haha
Dom har ju inte hoppat på ett tag och tickan är ju pigg i vanliga fall , så ni kan ju tänka er hur hon var idag ;p haha
ojojoj , vad jag blev trött. Men det kommer bilder någon dag , antingen från mig eller jenny :)
Men ikväll får vi väl se vad som händer , är ganska pepp på att hoppa in i duschen nu!
Puss
Allah-10 puss på världens finaste! ♥



SHOW ME LOVE

imörn ska jag& kära syster börja rida lektioner på GUNNORP!
YEEEES YEEEES YEEEES & YEEEES
Gunnorp i mitt hjääääärta låt mig .... nanaanaaa
okej .. jag ska inte börja sjunga.. men jag är lycklig , men tänkte att jag skulle dela med mig av min lycka !
LYCKLIG hihi
haha .. bara för att jag älskar bilden ♥ från höger: Louize , Tove och Stella :) finfina brudar!



GUNNORP


jag och maja börjar rida på gunnorp imorrn, U N D E R B A R T !

Dressyrträning!






                                                                                                                           


Ich bin frei!

                                           
Japp som min braiga rubrik säger är jag ledig idag... IGEN :D Alla lektioner var inställda även idag, och här klagas absolut inte! :) Så idag har det hittills blivit liite matteplugg, sömn och ska precis pallra mig ut och kasta boll med vovven :D Senare ikväll blir det dressyrträning! Behövs känner jag, så vi får se hur det går ^^, Kanske, om ni har tur, eller otur, det beror ju på vad ni tycker, så kommer det ett till inlägg efter det! Ha det gött!
                                                                                                                                 

värt att läsa

I know a boy, that's a strong person, that's reliable and has never let anybody down.
He has come from being nobody, to being one of the worlds biggest star.

He's the one who taught me what the words Never Say Never really meant. 
Before, I just knew the words, but I didn't really knew how powerful 3 words actually can be.

This boy, from a little town in Canada gave us fans something to believe in.
He's a true example of what you can be, if you just believe.

You can sell out Madison Square Garden, that's already proved, but has anyone else sold it out within 22 minutes?
Michael Jackson sold it out in 2 weeks, Taylor Swift in 2 days and well, this boy, in 22 minutes.
Doesn't that prove how much talent he has? 

His fans have their one language, he has almost 9 millions followers on twitter and he has the most attached fans in history. 
When he cries, we cry. When he laugh, we laugh. When he's angry, we're angry. 
But the most important thing, when he smiles, we smile.

Can you call yourself a fan, when you stop being a fan just because he cuts his hair or because he has found his love? 
Even though you don't like it, be quiet. 'Cause real fans are going to support him through everything.
We'll support him through it all.
Through pain
Through hard times
Through sickness
and through love

I know he's trying to stay strong, and most of the time, I think he actually does but what about all those paps and haters? 
Paps who don't let him be alone, even if he had beged them to do.
Haters who's going around, telling everyone how much they hate him. 
I know not all is getting to him, but somethings must get to him, and I think that's tearing him inside. 
I only have one thing to say to the paps and the haters: I have 5 fingers on each hand, and maybe you should think about which one that's meant for you!

He's gay? He has a girlfriend.
He can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.
He's ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive
He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.
He's unsuccessful? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 9 music videos, 1 movie,1 book, filled MSG, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.
Um, wait, I forgot your point?

It's april 13th today, 2011. 
A boy, who nobody knew before april 13th 3 years ago.
A boy, who's life started this day in year 2008.
The boy I'm talking about is Justin Bieber.


Taget från:http://theincredible.webblogg.se/


rawr


kände att jag bara behövde visa den här, snyggsnyggsnygg

okej jag lider lite med de knasiga filurer på den här bloggen som inte är någon "belieber", men ändå!

that should be me

man är ju ganska sugen på att vara henne.. haha


Idag gick jag ungefär 2 timmar i skolan med två slappa lektioner.. chilllll ;)
Efter det åkte man till stallet med syster som hade ledigt hela dagen.. haha fusk!
Men har studiedag imorn så det är ganska najjs iaf :)
Iaf.. red till paddocken och red lite markarbete :) några skutt kan man väl kalla det ;) hah
Han var jätte duktig , men det var så grymt varmt!? vart kom det ifrån? haha men det är ganska götth :)
Men jag höll på att dö av värme :p
ni får en grym låt på det ♥ love him



mitt hjärta


du är bäst och bilden vill inte rotera sig.

Bara för att göra ett icke jb inlägg så fick det bli en bild på min fina spi från idag när vi skutta lite för första gången sen i september. Vi båda tyckte det var superkul!
/jenny


Tänkte bara säga

Att jag inte har Bieberfever som alla andra här på bloggen verkar ha! Tänkte därför lägga upp en bild på en snygg kille för en gångs skull,


Mitch Hewer, som splear Maxxie i Skins



gaah jag dör totalt


Dressyr...

Ja... Om ni inte visste det så är dressyr inte riktigt Selmas och min grej... xD Men vi kämpar på! Idag var hon lite tung och envis vilket ledde till att jag blev hård i handen... Men hon var riktigt fin emellanåt med. Så ni får se det sistnämnda på två bilder från idag. :D Btw: Selma rockar! :D Massa mycket kärlek till henne:)<33

                                                                                                                                    

justin drew bieber <3


finner inga ord, JAG ÄLSKAR DEN HÄR GRABBEN, så jävla underbar.
filmen för förövrigt minst lika bra som förra gången och tårarna rann..
/jenny

NEVER SAY NEVER

1 2 3 4 5
Något som ALLA borde se ! Även fast ni hatar honom ..
Han var inte något spec. för mig men jag GRÄT , jag GRÄT ! :o sjukt
Filmen var underbar , han är underbar , allt blir underbart!
BABY BABY BABY

jag vill ha sommar nu

Jag vill ha sommarlov , värme , GUNNORP , solbränna , bad , mycket häst ..
ÅH , SOMMAR KOM HIT NU ! NU sa jag

Hopptävling

                                                      
Idag var Selma och jag iväg på hopptävling:D Första gången sedan vi gick omkull och vi har inte tränat något sen dess, bara hoppat några skutt i paddocken. Med detta skrivet kan ni alltså lista ut att det inte blev några jättehöjder, utan "bara" 50cm och 60cm Clear Round. Selma var fram och alert på framridningen till 50cm, blev lite tveksam och trött inne på banan men hoppade allt och var jättelyhörd och duktig!:) Alltså blev vi felfria i 50cm och fick fin rosett:D
Sen skrittade jag mest innan 60cm så hon skulle orka. Tog ett skutt på 60cm som kändes jättebra och skrittade sedan. Inne på banan bara tände hon till:D Hon hade jättefin och behaglig galopp. Hon var framåt och hoppade hur bra som helst och lyssnade kanoners på mig!<33 Detta resulterade i ytterligare en rosett! Så stolt över min fin flicka.:)

Framhoppning 50cm

Framhoppning 60cm

Jag måste bara skriva att jag blir otroligt glad när det kommer massa föräldrar och "hästskötare" och säger att Selma är såååå fiin :D Blev så otroligt glad^^, 

Jag är toppennöjd med rundorna och speciellt med Selma! Älskar fina flickan<33 
                                                                                                                                    


jag älskar er....


.... bara så ni vet

jodeladihu

Halloj, ligger i soffan och är supertrött men ganska glad ändå. Tog mig till skolan idag, gjorde läs + hörförstelse nationella i engelska. Gick nog helt okej tror jag! Sen hade vi bara en slapp spanska och en ännu slappare h-tid, så det funkade! Efter skolan åkte jag hem och då hade mina skor kommit, de låga korall rosa som jag visat tror jag! De var faktiskt superfina! Sen var jag snäll och följde med mamma och pappa och kolla på kakel till badrummet som vi ska renovera. Åkte även en sväng till coop.
Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt hela kvällen, vetni??? imorgon åker jag med madde till gunnorp och träffar två av mina största fyrbenta kärlekar, chila och arrac. Gud som jag saknat dom, mina pärlor. Inte så dåligt att få träffa de underbara gunnorp folket heller, nej inget är dåligt med gunnorp, allt är underbart.
Här får ni några bilder på dom två finingarna, klicka på bilden för större!

jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan er, tack för att ni är så jävla fina ni två.

/ jenny


Nu...

...ska jag till stallet! Ska rida en sväng, sen blire att ggöra Selma fin med en dusch och rejäl schamponering! xD Just nu ser hon ut som om jag aldrig borstat på henne då hon lägger sig i värsta smutsen som inte går att borsta bort... Men som sagt blir fix och trix till tävlingen imorgon, sen ikväll blir det väl talang! Pöss och Ajöss:D             
                                    
                                                                                                                            

cHiLl


                                                                   
Alltså jag undrar nästan om jag verkligen går plugglinje eller inte, min vecka har hittills bestått av EN hel skoldag, med bara softa lektioner. I måndags vare ju bara en lektion och en halv som inte hände något på. Igår var det inga lektioner alls och idag hade vi ett prov inget mer... Hallå? xD  Aja... provet gick sämst... :(

Sen hade jag insläpp och tog även och pysslade om Selmutt som fick vila idag då det är tävling på lördag!:D Har itne så mycket mer att skriva... utom att jag har tyska läxa men läraren har våra tyska block så har inget att göra läxan i... Lagom lyckat känner jag xD Aja, har gött!
                                                                                                                                  


hoho

hahaha tror jag smittat maja med bieberfever, undrar om hon oxå fått den obotliga...

/jenny

Down to earth


sjuk chey.

Sitter i soffan och dricker te, äter världens godaste knäckebröd och lyssnar på bieber! Allt är fint, förutom att jag är sjuk. Jag brukar ofta bli småsjuk, men nu är jag sjuk på riktigt. blä. Huvudet sprängs snart, näsan rinner och jag nyser var 5e sekund, när jag ställer mig upp snurrar hela världen? de ni. Haha nej men ah. 
här har ni ett klipp jag kollat på 6986987 gånger idag trorjag, så jävla snygg. Sen i never say never musikvideon är han ju inte ful precis, dreggggel.


/jenny

ni SUGER på att kommentera

jag behöver inte skriva att jag är hemma idag för det visste ni ju säkert redan.. haha men nu skrev jag det iaf :p
haha åååh jag har inget att skriva eftersom jag inte gör nått om dagarna när jag är sjuk ..
Men just nu kollar jag runt på DinSko s hemsida och dreglar efter gummistövlar.. haha nej men jag vill ha den i stallet!!
kom till mammaaaaa

SELMA-BOMB!

Här kommer den utlovade bildbomben! Sen ska jag sitta och plugga fysik -.- Aja bara att njuta av min bästa väns otroliga skönhet:)<33
<-- "VILL INTE! Men okej då..."
<--Digga manen!:D
<-- Flirta med kameran! ^^,

Har massa fler fina bilder, men bara dessa blev väldigt många, så ni får nöja er med dem:D Ha det gött! ^^, Oj, förresten ni får inte glömma kommentera! :D
                                                                                                                    

Film

Nu har jag efter mycket strul från WMM's sida äntligen fått klart min film som jag lovade er! Den fick handla om min älskade kanin Ballerina (måste gör en om Mary också!) :)




Jäklar vad dålig jag är på det här...

Halloj! Tänkte uppdatera er lite om Selma:D Nu är det såhär att hon fick fina fossingar av hovis idag vilket resulterade i att jag kunde rida igen! Blev lite hoppning, dock inga kort då det spöregnade:( Men iallafall. Hon var grymt duktig och sjukt taggad! Jäklar vad hon sprang på och jag bara satt där och försökte hänga med, sötan:D Hon hoppade kanonbra! Så det känns bra inför lördag då det blir tävling! :D

Min skoldag har varit soft. Avslappning på idrotten, film på svenskan, jobbig mattelektion, okej fysik lektion och chill samhällslektion där läraren lät oss gå tidigare för hon orkade typ inte med oss; Alla var sjukt trötta inklusive hon xD Imorgon är en fett ovärd dag. Har EVENTUELLT en lektion som börjar 14.30! Dock ska jag på pissetråkigt utvecklingssamtal 14.10 men ändå?! -.- Aja... Borde plugga fysik och göra tyskan nu... Det sista blir väl av iallafall.
 Här kommer iallafall en bild på Selma från fotostunden igår:) Blir kanske bildbomb imorgon när jag har trist xP Aja pusshej!

Bilden är mäktig; Hästen är mäktig. <33
                                                                                                                           

Nästa Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig otroligt ääääcklig.
pusshej!
bildrepris



Home

Idag är jag hemma igen som ni kanske kunde gissa , men jag har ju fått feber och grejjor och det var ju inte riktigt tänkt ..
Men imorn blir det nog skola! :) På torsdag ska jag och syster se justin bieber som jenny redan har sett men hon ville att jag också skulle se den så får vi se om jag också blir galet kär i honom ? ;) kanske finns en chans ..
men jag har beslutsångest över att jag vet inte vilken färg jag ska köpa i converse!?
MÖRKBLÅ     .................. eller..................
VITA
kom igen nu och KOMMMMMENTERA!

en rubrik för en vanlig måndag

tjoho, jag är fett grym på att blogga! Nej men idag har varit en måndag som alla dom andra typ. Efter skolan gick jag med långa kliv mot staden och kolla på kläder. Mötte sedan upp mor min och hon köpte ett par höga shorts och ett svart linne från bikbok, snällis. Sen fikade vi på wayne's! Nu har hon äntligen beställt mina converse som jag är kär i, underbart! Nej nu måste jag kanske plugga lite om jag ska hinna klart med mitt projektarbete nångång och så ska jag lyssna på bieber med! Här kommer bilder på  det jag eller mamma köpte till mig idag :)

sen hittade jag ingen bild på linnet, men ni kanske får se det en annan dag :)
/jenny

Lyckad skoldag!

Haha bara för att gå emot Slugo lite och lätta upp stämningen :)
Hej, Linda här (wow äntligen eller hur!!!), blir mordhotad till att blogga lite...
Min skoldag har varit bra, blev överlycklig över mitt VG+ på en svenskasalskrivning, svenskan på gymnasiet (för mig i alla fall) är fruktansvärd! Och sedan är det ju alldeles briljant att få läsa mein kampf på engelskan också, fascinerande läsning minst sagt... ^^
Tänkte slänga in två bilder också, nya jeans och ny jacka vilket är najs :)
Jeans frå JC, crocker 499 kr                      Jacka från Monki, 450 kr
Ha det bra!

Inspirerad

Blev sugen på att göra en liten film när jag såg Majas! Så nu jävlar ska jag göra en film :D


VÄRDELÖS SKOLDAG..!

                                                                                      
Äntligen hemma från skolan! Började med att jag kom till skolan lagom till första lekitonen skulle börja (10.00). så fort jag tar ett steg in i skolans byggnad säger alla i min klass "vi har ingen samhäll!" och jag bara... jahopp... Så håltimme fram till lunch. Satt och var social och jävlades med klasskompisarna, som vanligt ungefär då xD Sen åt vi liite lunch och därefter går vi till nästa lektionssal. Jo där väntar en lapp på dörren som säger "Engelskan börjar senare idag"... Man bara *suck*-.- Så då gick vi runt och var lagom sociala. Efter engelskan som var tråk som alltid, var det ca 30 minuters väntetid innan datakunskapen skulle börja. Satt uppe på tredje våningen och spelade på Carros telefon samt retades med polarna:) Datakunskapen gick piss som alltid. Får förmodligen bara VG i det, men det är typ min svagaste ämne med så... whatever! Mor min var snäll och räddade mig ifrån bussen iallafall... Tack vid alla andar! Så nu sitter jag här och har ångest in för fysikprovet på torsdag, väntar på mat och sedan blire Selmutt!
Puss på er!:D
                                                                                                                              

Slängde ihop en liten film !




HostHostHost och Host

Jag är hemma idag med , tog tempern igår då den låg på 38,2 ungefär ..
Och idag är jag hostig , får hostattacker hela tiden och känner mig helt enkelt inte bra för att gå till skolan :(
Jag va ju lite dum också att åka till stallet i lördags men det va ju ett måste när louize är här och grejjor? :o
Men gjort är gjort och det är inget jag ångrar direkt! :) men hoppas att jag är bättre imorn , så jag kan åka till stallet då!
Nu ska jag käka lite pizzaaa , mums !
Puss!
Du är allt jag någonsin drömt ♥

Jag vill åka till RUSTA



Man skulle inte tro att dessa fina saker är från Rusta, men det är dom!
Är speciellt kär i huset som är stooooort, hela 28 cm högt 129 kr
Jättefin ljusstake för blockljus för ynka 49 kr
En spegel att ha ovanför min byrå har jag letat efter ett tag och den här har rätt mått 199 kr

Så, vem vill skjutsa mig till Rusta?


...

Gillar inte riktigt rubriker... kommer aldrig på något bra xP Jo har varit hos Selma nu. Skon är väääldigt lös så belv bara en promenix:) Sen blev det pyssel och inprovning av det nya tränset:) Kommer bilder på det när jag köpt ett bett till enbart det tränset:D
Jo nu är det såhär att jag borde plugga fysik... men jag palla verkligen inte... Har prov på torsdag och kan NADA känns lovande;) Eller jo jag kan moment, men det är det enda vi gått igenom som INTE kommer på provet -.- Aja... Nu ska jag nog softa lite så får vi se hur det blir med pluggandet;) Hare gött!

Slänger till en två dagar gammal bild på Selmutt:D Bara att se och njuta^^,
                                                                                                                                  

inte okej..

Nu har jag blivit utskrattad, hånad och hela faderullan för att jag ska gifta mig med justin bieber, inte okej. Så för att reta dessa efterblivna människor ska dom få en stor fet bildbomb på min man, tralala ÄGDA, eller nått.
alla vackra, tjusiga, fina, underbara och grymma bilder är från we<3it





så det får räcka så mina vänner inte dör av nånting. han är grym.
/världens cooolaste jenny!

Kommer ni ihåg mig?

Nu har jag blivit utpressad, hotad, trakasserad, you name it - till att blogga. Eller nästan så var det i alla fall. Jaha. Just nu är jag hemma och tuggar i mig en stor Frukt och mandel-kaka framför datorn och har ångest över allt skolarbete som borde göras. Två uppgifter till kreativt skrivande, och efterreflektioner till dem, och pq-formeln som ligger ute på köksbänken och skriker efter att få lösa lite andragradsekvationer. Very interezzzzting.

Något som faktiskt är lite roligare är att jag håller på att (kanske) få ett jobb! På det bästa stället av dem alla, McDonald's. En helt fantastisk timlön har jag hört att dom har och ett helt stressfritt arbete. Eller kanske inte, men man tar väl vad man får, just nu är jag bara så himla glad att jag kanske kommer få möjligheten att tjäna lite egna pengar. Har redan planerat hur mycket jag ska lägga undan i månaden och alla grejer jag ändå kommer kunna köpa. Nej, nu ska jag sätta igång med plugget och sen så ska jag ner till friskis och träna, peace out!

Lolooloolololollooloollooouize

nu har dom åkt jag och jag har INGET att göra .. känner mig trött och hostig :(
Men nu är det så att jag har helt glömt bort att ta några bilder.. BLÄ PÅ MIG
måste skärpa mig nu känner jag , MÅSTE BLI MER BILDER
Men nu ska jag hitta på nått kul! :)
PUSS
Du är allt jag någonsin önskat ♥



tjabbbbbba

JENNY UPPDATERAR, TJOHOHOHOHO.
okej, ja. Jag skriver ett inlägg som jag inte gjort på superlänge, kände att det var dags nu! :) Nej men jag lever och mår superbra, förutom att jag längtar till gunnorp så jag vet inte vad jag ska ta mig till... men ska antagligen följa med en polare dit nästa helg och hälsa på mina stjärnor!
Jaja, jag har som de som läser min andra blogg fått bieberfever och sitter och lyssnar på justin hela tiden och följer han på både twitter och fb och även hans fanblogg.. tralala men det är jag det. okej jag ska va seriös nu. Fast jag va seriös med det jag skrev innan, asså va?
lite klipp från den underbart braiga filmen, never say never :)
mina vänner på denna blogg kommer få damp på mig nu, men jag bryr mig inte :D haha

cket överskottsenergi. men hon är bäst, så tänkte att ni kanske ville se några bilder som maja fotade på oss två förra helgen? :) fick fjäska med morot för att hon skulle va med på bild, men några blev bra utan morot!






jag älskar dig mest i hela vida världen.
/jennnyy :)

Vovven!

Ja, jag testade men nya kamera på vovven nyss! Tänkte lägga upp lite av resultaten här, oavsett om ni vill eller inte:D Så bildbom på världens finaste Pumi, som även vunnit klassen jordens knäppaste hund:D NEMO!:D<33







Btw: Älskar den här sista bilden, så härlig ;D Gör inte ni?
                                                                                                                                

stallet

Heej alla fina läsare (om det nu finns några kvar efter den sega upptaderingen vill säga.. fast jag måste säga att Maja och Slugo är duktiga :) ). Hur som helst idag har jag varit i stallet och försökt mig på att fota Liqurice (min sköthäst) i hagen. Gick väl sisådär.. vet inte riktigt hur bra det kan gå om man har en mobil kamera där kvalitén inte är den bästa, som jag då hade i det här fallet. Nää, men hästen blev lite gladare efter ett tag och jag fick några bilder som vart fina endå.

Pussar på fina hästen <33
(Redigerade bort grimman som ni kanske ser, vad tycks?)

Just nuu

söt chey.. haha

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag har dött några antal ggr dom här två dagarna , och det räckte för mig så nu ska jag bara leva ;)
haha kommer nog dö ett par ggr till men sånt där livet ;p
Tror louize kommer runt ett ! :D underbart på hög nivå!
Jag och Louize på sjöberga för snart 2 år sen :) minne för livet! ♥



Louize Linnér


denna lilla flicka kommer hit imörn med sin familj ! :D kommer bli grejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjtttttttttttT!! ♥


Haapppy birthday tooo yooouuu

HAPPY BIRTHDAY DEAR SLUGO
HAPPY BIRTHDAY TOOO YOOOUUUUU
yeeäh

Grattis på födelsedagen shluggo !
Hoppas du har haft det braa för det är du värld vår lilla fjärt!
PUSS


såg att du hade laddat upp den här :) hade ingen annan ♥


Min dag idag!:D

Jag har haft en toppen födelsedag bara så att alla vet:D Fick som sagt en kamera som jag redan har invigt och även en jättegullig grimma (som fotomodellen hade på sig) och en rosa longerlina:D Mer paket får jag imorgon! Justja, fick en hästboll av mormor och morfar, får se hur Selma reagerar på den:D Iaf, här kommer två bilder från idag, så får ni se cirkushästens perfekta bugning:D Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med Christopher:) Hasta la Pasta tills vidare!:)


Ni måste hålla med om att det är en klockren bugning? :D *stolt!*

Selma var lös under största delen av fotograferingen vill jag bara informera om:) Älskar Selma och hon passade så grymt bra i nya grimman; KLOCKRENT!!!<33
                                                                                                                                  

STORT GRATTIS TILL SLUGO!

Ja, tro det eller ej trots att det är första april, men idag fyller Slugo år! Har känt denna fantastiska tjej sedan sommaren 2009, då vi träffades på ett Gunnorp läger. Ja, vad mer behöver man egentligen säga än att hon är en helt underbar kompis som inte är någon annan lik? Älskar dig bästaste Slugo <3

Slugo och Rufus på Gunnorps allahelgona ridläger 2010


Coco'snöt

SJUK är ordet
Jag sov så sjukt dåligt och vaknade kl 6 av all hosta och kunde inte somna om för jag kunde inte andas med näsan och jag höll på att hosta upp mina revben, min hals värkte och jag höll på att dö. Men då kommer en superhjälte som har med sig hostmedicin och halstablett till mig ! mamma såklart :) så somna jag om och sov till 11 ungefääär:)
så jag är hemma idag och va det igår också.. segt.com
Men i onsdags var dt en ganska underbar dag ! Alla sjuor och åttor hade utvecklingsamtal och resten av dagen var vi lediga ! grejjt. följde med jennifer till hennes häst coco'snöt , hah nej coco heter den ;) men gick riktigt bra och även jag fick rida.. katastrof från början men gick ganska bra i slutet :) hoppade 95 som blev helt FAAIILL på hög nivå .. var såhääääär nära på att ramla av.. men höll mig kvar ;) men hoppade 85 som gick bra! ;)

fotade henne , galet fina är dom ! :) mitten bilden är på mig och coco 85 cm .. haha fet tjeja ;)



RSS 2.0