whooopwhooooop

OM 3H OCH 30MINUTER UNGEFÄR ÅKER JAG OCH MAJA TILL GUNNORP!! JAG ÄR I EXTAS TYP, SÅ JÄVLA GRYMT!!!!!
Detta året kommer bli det bästa nånsin hoppas jag, åååhhh jag är så taggad!! Så nu blir det 0 bloggning på den hära bloggen innan onsdagen den 6 juli, för alla vi åker på läger och lever livet :D 
Ha det fint, PUSS

Mitt tredje läger

Måste bara börja med att säga, IMORGON DRAR VI TILL GUNNORP! IHH:)
Okej, mitt tredje läger var sommaren 2009. Det var, som alla andra har sagt, ett av de bästa lägren. Det var då vårt "gäng" bildades:) Vi tillbringade kvällarna ihop tryckta i små 2-manna rum och hade det kul. Vädret var kanoners hela lägret och likaså hästen jag hade, TomLee. Det var helt sjukt hur mycket jag tyckte om honom, han var helt perfekt! I hopptävlingen vägrade vi ut oss och kom sist,hihi. Sista kvällen satt vi och lyssnade på sorgliga låtar och grät som grisar.
Här får ni lite pics.

Sista lägret nu då!

Alla Helgona 2010 var senaste lägret jag var på. Åter hade jag Rufus :) Jag har fastnad med honom nu :D Iallafall åkte med Jenny, Sarah, Julia, Felicia, Nike, Linda och Maja. Vi hade jättekul! Dock tycker jag nog inte att sitta och dricka te och äta småkakor är de roligaste som finns, men det var trots allt med världens finaste människor :) Som sagt extremt skoj och härliga turer i skogen. Får dock alltid minst EN nära döden upplevelse varje uteritt på Rufus, menmen ;) Här kommer lite bilder ;









Imorgon bär det av till Gunnorp igen! TaggaTaggaTagga!
                                                                                                


Mitt tredje läger

Oj, det var sommaren 2009, ett UNDERBART läger! Är nog mitt roligaste läger, eller jag vet inte, 07 var också jävligt kul... Aja, mitt tråkigaste läger var iallafall 08 :D
Åkte med Julia och Nike men lärde känna många fantastiska människor på detta läger! Sarah, Slugo, Elin, Jenny och Linda här på bloggen samt en mängd andra roliga tjejer. Det var verkligen så att man umgicks med alla på detta lägret, hur kul som helst! Hade hör och häpna, inte Nancia på detta läger utan en superfin liten ponny vid namn Hortensia. Det var så att en annan tjej på lägret också hade haft Nancia en del, så då fick hon henne. Jag var iallafall hur glad som helst över att ha fått Hortensia, en verkligt fin och superduktig liten ponny!

Jag glömmer aldrig Gunnorp sommaren 2009, det var verkligen paradiset! Tack för att jag fick lära känna dessa underbara människor jag fortfarande hänger ihop med, ni är så mycket mer än man kan beskriva med ord <3

BILDBOMB! :D





Elfte lägret...

... sommaren 2010. Jo nu är det så att vi åker på måndag, och för att hinna med att skriva om alla mina läger innan dess blev det två läger idag, hoppas det inte gör något :) Sommaren 2010 iallafall. Hade åter med mig min fina Selma och detta år var hon i bättre konditon och mer utbildad. Åkte såklart med de bästa tjejorna med :) Selma var grym! Vi hoppade högst och bäst, vackrast och klockrenast :) I skogshagen kom vi i topp tre i varje tävling, och eftersom min häst var så klockren fick hon agera täthäst flera gånger :) Själv red jag barbacka på henne varje skogshagenspass och satt kvar heela lägret :) Hon är så fin min lilla häst :D Hopptävlingen kom vi precis utanför placering, menmen det tar vi igen nästa gång! :) Tjejorna var bäst som alltid och vi vann talangjakten för att vi var grymmast helt enkelt ;) Bästa ledarna hade vi med, tvillingarna :D Sinnessjukt roliga! Aja här kommer en bildbomb från sommaren 2010;




















Hoppas ni njöt av bildbomben, var svårt att välja mellan alla bilderna så fick bli lite många sådär ;) Aja, ha det gött! Peace out ;)

                                                                                         

Mitt andra läger

Felicia här igen, ska ju försöka hinna alla mina läger innan måndag då det är dags för mitt sjätte!

Mitt andra Gunnorp-läger var såhär i efterhand ganska tråkigt, men det var nog roligare när vi väl var där! Åkte med Julia och Nike och vi lärde känna en del nya kompisar, men inte några vi haft kontakt med efter lägret. Jag hade Nancia igen, kommer faktiskt inte ihåg om jag satsade på någon annan eller om jag faktiskt ville ha henne, haha. Tror att jag nog hellre ville ha någon annan, men har man en gång haft Nancia kan man lätt få henne igen eftersom hon är lite speciell :) På det här lägret fick jag iallafall hoppa henne (ramlade av på hopptävlingen), ha henne på alla grejer i skogshagen och på uteritten. Julia hade buspollen Rufus och Nike hade Lukas. Det var mycket kortspelande på lägret, speciellt dam, och när jag tänker på det hade vi riktigt kul då, även fast jag vart på roligare läger!

Asså vart är mina bilder från 07 och 08? Måste vara på pappas dator...
Hittade en som jag tagit från Gunnorps hemsida, den får ni njuta av så länge!


Bra bildkvalité vare här! Aja, Julia på Titan som andra ryttare (hon fick
inte ha Rufus på uteritten), jag på Nancia som tredje ryttare och Nike
som tredje sist på Lukas.




Mitt tionde läger...

... var AllaHelgona lägret 2009. Som sagt, var nog det roligaste Gunnorp året hittills! Åkte med Jenny, Linda och Sarah. Vi hade så sinnessjukt roligt! Uteritter i fullrulle så man trilla av och inte kunde fånga in hästen (a) och våra samtal! Kom på massa härliga namn åt de flesta hästarna med... Guh vilka tider! :D Jag hade Rufus på detta läger med, som vanligt var han full i bus och lite knäpp i bollen, med annat ord; UNDERBAR! :) Så se och njut på bilderna som jag nu laddar upp :) ;









Min finafina Rufus<33
                                                                                                      


HÄMD

nu måste jag fanimig gör någon slags hämd på slugo, det här går ju inte! Fast dock är inte bilderna på slugo i närheten av lika fula som dom på mig, men SE OCH NJUT! (nej jag visste inte hur man plockade ögonbrynen på den tiden!) hehe




ha - ha - ha , en liten hämd blev det iallafall!

Mitt nionde Gunnorpläger...

...var sommaren 2009. Det var absolut ett av mina roligaste läger på Gunnorp! Helt klart! Jag åkte tillsammans med Jenny och Sarah, som i in tur hade med sig en annan Sara. Väl på lägret var jag lagom social med Felicia, Julia och Nike, och vips! Så att halva lägret inne hos mig och Jenny i vårat lilla två rum, så gott som varje kväll :) Detta året hade jag med min egna häst, Selma som ni redan känner igen från bloggen då. Hon hade ganska nyligen blivit inriden och kunde inte så mycket, men hon var duktig ändå :) I alla fall hade vi verkligen superkul allihop, och hänger som sagt fortfarande ihop, LYCKAT VÄRRE! Länge leve min stora trut! :D Här får ni en drös med bilder :)



Och bara för att söta lilla Jenny och jag krigar lite så ska ni få se några finfina bilder på henne :D ;

Bli inte arg nu Jenny, jag vet ändå att du kommer att hämnas på mig ;)


Mamma...

Jag är inte pepp på att åka in till stan , ta spruta .. nej , inte kul alls faktiskt.
Men min dag igår var väldigt najs faktiskt , bowlade with my family och åt lite god mat m.m. Riktigt mysig dag faktiskt så tack för den! Efter sprutan så ska vi hämta en liten försenad present kan man säga , en riktigt fin H.H tröja som jag önskade mig i present! Härligt! Så det är väl det jag får tänka på när jag tar den lilla nålen..
PussHej!

/ Maja

www.majjagustafssons.blogg.se


Du är det finaste jag vet



arrac

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night's so long
Cause there is no guarantee that this life is easy
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when, I look at you
When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when, I look at you

bästa ponny

Mitt första läger

Mitt första Gunnorp-läger, 7-dagars 2007.

Jag åkte tillsammans med Julia tåg ner till Linköping och hämtades av Hans på stationen, lite läskigt var det att åka tåg helt själva och sen bli hämtade av någon främling, men bra gick det. Jag vet inte om ni kommer ihåg erat första möte med Hans? Lite speciell är han trots allt :)
   Väl framme på Gunnorp tyckte vi nog att gården var väldigt fin och vi var otroligt taggade på att börja lägret. När vi tittade runt i stallet blev Julia förälskad i den stoooora skäcken Tickelinn, men realist som jag är sa jag att hon nog inte skulle få henne på lägret. Tji fick jag! När de delade ut hästar till kvällspasset övertalade Julia mig att vi skulle rida Tickan tillsammans, sagt och gjort. Julia gillade henne även fast hon var stor och stark och jag ville iallafall inte ha henne.
   Eftersom man på dem lägrena jag tidigare varit på blivit tilldelad en häst tänkte jag att det var bäst att inte ställa in sig på någon speciell, man får ju ändå den man får. Fast så var det ju inte riktigt på Gunnorp :) Julia fick Tickan direkt tror jag? och jag testade lite olika. Kommer iallafall ihåg att jag satt på Cynd och Hans frågade mig hur det kändes och jag svarade att, nja, det känns väl inte helt perfekt. Neeeej sa hans med sin milda stämma och bad mig sitta av. Istället tog han fram en stor fin fux och bad mig sitta upp på henne. Nancia. Jag visste inget om henne men det kändes bra att sitta på hennes rygg, även fast hon var giganstisk.
  I början av lägret var jag livrädd för henne, fick alltid ha någon som höll i henne i boxen och jag frågade Dodde om jag inte snälla kunde få någon annan. Kloka Dodde sa att det kunde vara lite knepigt i början men att folk vid slutet av lägret alltid brukar tycka om henne. Gisela kan minsann sina hästar!
  Eftersom Nancia var ganska ung och lite het av sig fick jag inte hoppa henne och inte ha henne på uteritt eller galoppsträcka. Jag var nöjd med det, fick ju testa massa andra hästar då ;) Bland annat så hade jag Isabella på uteritten, hoppade Cynd i paddocken och ramlade av den maffiga friesern Greta när jag hoppade henne i skogshagen.
  Det var ett väldigt roligt läger med många roliga människor, dock inga jag har kontakt med idag, förutom Julia då :D Låååååååååååång text blev det, men jag var ju tvungen att ta med "Berättelsen om Nancia", hehe!

Har tyvärr inga bilder från lägret på denna datorn så det får bli en nyare bild på Nancia istället!

















































Det var inte igår...

Hejsan alla fina! Det var väl ungefär tusen år sen jag bloggade, kom liksom av mig... Men nu jävlar! Läste inläggen om alla roliga Gunnorp-läger och tänkte att jag också skulle skriva om mina, nu när det snart är dags för mitt 6:e läger :) Så håll i er så kommer dom strax upp här på bloggen!


Mitt läger nummer åtta

Det var alla helgona 2008. Jag åkte med Vickan och Jenny. Vi hade verkligen super kul! Jag ville ha Rufus men fick Tickelinn då en tjej hade åkt ända från Kiruna för att ha Rufus. Men Tickelinn fungerade alldeles utmärkt för min del! Hon var helt underbar :) Fick beröm för att jag var så duktig på henne, men jag kände mig mest som en liten vante som bara hängde med liksom. Snöade gjorde det också! Nysnö var det, och endast på Gunnorp, ingen annanstans än just på Gunnorp; HÄFTIGT! Vi sov i ett två-rum men vi var tre, en sov på en madrass på golvet ;) Haha wierda samtal hade vi. Aja här får ni några bilder, då alla är borta, hittade endast dessa :/



Jenny och Epoza!




                                                                                                      


GRATTIS MAJA <3

Ojojoj, nu har det gått alldeles för länge sen jag bloggade sist! INTE OKEJ, INTE OKEJ!

Hur som helst, nu ska jag inte babbla på om det utan om något mycket mer intressant, närmare bestämt Majas födelsedag som är idag! Grattis till dig Maja, hoppas du haft det underbart idag med presenter och överraskningar! Lite synd är det nästan allt att du inte fyller år när vi är på Gunnorp, för då hade vi kunnat fira dig alla tillsammans! Hade varit galet kul ju, fast då hade jag räknat med att du hade med dig tårtan (a), heheh. Nä, men ett STORT grattis till fina Maja <3
(Har tyvär ingen bild på födelsedagsbarnet på den här datan)

Whoopwhop.. 6 dagar!

Nu är lägret snart här och jag fyller 14 år idag ! Grattis till mig :)
Har inte bloggat här på ett tag , men ska försöka bättra mig.. Har haft fullt upp med min egna blogg ( www.majjagustafssons.blogg.se ). Annars lever jag mitt vanliga liv fortfarande! :) najs? ja , har sommarlov och livet leker som man brukar säga ;)

/ maja

allt är inget utan dig

/jenny

Selma då...


Inget läger för Selmas del då hon fortfarande är skadad... Så hon fick en behandling till idag då. Så nu ska hon bara ta det lugnt och bli frisk i sin takt. Återkommer skadan igen eller om den inte försvinner så blir det att röntga... Så vi hoppas på att det löser sig ordentligt denna gång! Kommer sakna henne massor när jag är på läger, men hon är i goda händer. Min snälla mamma ska ta hand om Selma. Trist, men det är det bästa för Selma att få vara hemma, så att hon verkligen blir frisk nu. Aja... Bushästen var duktigt på kliniken iallafall, men vägrade ta emot moroten -.- Ha det sålänge...
                                                                                                      


8 DAGAR

Det är bara 8 dagar kvar tills det är dags för gunnorp, WAAH va peppad jag är! Sen saknar jag min Chila ♥


Läger sju

Mitt sjunde läger var sommaren 2008. Åkte med Vickan, Rebecka och Stina, träffade även Linda, Jenny och Elin Blå på detta läger. Det var ett skoj läger som alla andra, jag bodde i garaget, nära kiosken = LYX! :D Jag ville ha Tickelinn på detta läger men hon var tyvärr inte helt okej, så jag fick Rufus! :D Blev otroligt nöjd, trots att han var lite knäpp :D Fick dock inte rida ut på honom då han stoppade hela ledet med sina bockningar, så jag fick ha Tickelinn lite i skogshagen ibland och även på uteritt :) Jag minns första galoppen i skogshagen på Rufus, ledarna bara "Håll i dig och sitt kvar." Jag bara okej... och ja... tror inte det var ett enda rent galoppsprång, var bara massa bockningar och till på köpet av det åkte sadeln på sniskan xD Men det löste sig, han stanna precis innan jag drutta av, så jag slapp hamna på backen, snäll pålle! :D Ja, nu får ni lite bilder från lägret, se och njut! :)








Jenny och Cylwia ;D

Linda och Stilla :D

Elin Blå och Hortensia :)


Det blev en hel drös med bilder, hoppas ni inte tycker det var för många, kunde inte välja! :) Aja, pöss så länge!
                                                                                                     

Sjätte Gunnorplägret!

Jupp, tycker det är dags att jag får arslet ur vagnen och skriver om mina läger, det är ju inte långt kvar till Gunnorp nu! Så mitt sjätte läger på Gunnorp var 2007, alla helgona läger. Åkte med Vickan på detta läger. Först skulle jag fått en häst som hette Lucas (tyvärr död nu :'( ) och Vickan en som hette Baloo (också död :'( ) Men ingen av oss kände att våran häst var vår typ liksom, så vi bytte och det blev kanon för oss alla! Jäklar vad kul jag hade med mysiga Baloo det lägret :D Han hoppade bara halva hinder för att sedan stanna med frambenen på ena sidan och bakbenen på andra xD Gulle Baloo! I skogen var han helt full i bus och gjorde som han ville :) En riktigt mysig häst alltså, en av mina favoriter hittills faktiskt :D Världens mysigaste Baloo! Nej nu får ni lite bilder, dock inte från detta läger då jag ej vet vart dem är, men ni får nöja er med bilder på Baloo :)





Den nyaste bilden jag har på fina Baloo, innan han dog, var denna, som jag tycker är underbart härlig. Han som njuter av livet som pensionär;

R.I.P Du fina vän, tack för tiden med dig <33
                                                                                            

9D

Nu mina vänner har jag slutat 9an, blandade känslor, men jag ska inte skriva något deppinlägg, för det har jag redan gjort så det räcker och blir över på min andra blogg. Men jag måste ge min klass ett till tack för att de gjorde dessa 3 år på berzan till 3 år jag aldrig glömmer och för att ni fått mig att skratta så jag dör istortsett varje dag och minnen för livet. Som natalia skrev, vi kommer alltid vara 9D i sal D129. Jag saknar er redan hela högen och tårarna är inte långt borta, men man ska inte gråta för att det är över, man ska le för att det har hänt. Och jag är så glad att jag fått uppleva dessa 3 högstadieår med er, vi har gått igenom mycket tillsammans, stress, press, nervositet och äckliga skolarbeten men framför allt glädje. Det har inte gått en dag utan att ni fått mig att le. Så tack fina 9D för att ni är så jävla fina allihoppa, jag älskar er hela högen.

Igår var annars en allmänt sorglig dag, men avslutades helt okej med att mina päron gav mig en iPhone 4 i avslutningspresent och att spendera kvällen i trädgårn med fina vänner. Ja, vännerna var fina men trädgårn var seg. Haha, men här får ni två gruppbilder från avslutningen som jag tog från klassens facebook grupp, hoppas det är okej för alla att den kommer upp här.



världens finaste klass, no matter what♥
/jenny

sweet spider

Spisan hoppade som en klocka igår och vi lyckades hamna på en andra plats. Åh va stolt jag är över min fina, världens finaste, mitt allt.
/jenny

på mtv just nu

Hela dagen visas reprisen av mtv movie awards, jag sitter klistrad! Vetni varför? Både JUSTIN BIEBER & TAYLOR LAUTNER är med, dom två dör jag för. Speciellt den först nämnda, men de vet ni nog redan, haha!
så förbannat snygga, grr.
/jenny

Mina läger på gunnorp, sjunde lägret. (Jenny)

Mitt sjunde läger var i höstas på det andra allhelgona lägret. Jag visste inte om jag ville ha Chila eller inte, för hade hört att hon var knäppare på hösten osv. Men när vi stog i ringen sa jag ändå chila, men det var en till som ville ha henne och vi skulle dra lott. Med min otur i spel så förlora jag och fick inte chila. Men de hade två inhyrda hästar detta lägret, Chanel och Irco Tara, så då sa Gisela att jag skulle testa Chanel. Men sen var det en annan tjej som ville testa henne och jag brydde mig inte så mycket om vem jag fick för jag kände ju ingen av dom, så jag fic börja med Irco Tara. Jag tyckte om henne ganska mycket och tyckte hon var helt okej!
Men hon som testade Chanel hade vart på första lägre också och haft ircotara och tyckte inte om chanel sen ändå. Så då fick jag byta till Chanel och där hamnade jag.
Jag blev faktiskt väldigt nöjd och hela lägret njöt jag av att få sitta på hennes rygg, hon var så underbar! Hoppade som en klocka och var bara helt fantastisk, åh fina chanel.
Annars var lägret underbart med världens finaste tjejer och vi hade galet kul! Men ush, va sorgligt det var när vi skulle hem, det brukar inte vara så sorgligt på allhelgona då det bara är 4 dagar. Men jag var ledsen för att chanel skulle åka hem och att jag kanske aldrig fick träffa henne igen och jag tror det smittade av sig. Så vi stog där i en ring och grät. Men det värsta var när jag skulle säga hejdå till chanelliie, det var förjävligt på riktigt, fina hästen. Förresten var det såhäääär nära att jag tog henne på foder efter lägret, men det blev inte så tillslut. Ringde och pratade med ägaren (som är min hopptränares pappa) och höll på att få hämta henne när han egentligen skulle hämta hem henne från gunnorp. Men näe, så vart det inte...
Men här får ni bilder!
nu blir jag trött, jag har laddat upp bilderna för stora, men ni får överleva. orkar inte mer bilder, haha!

beautiful things never last


världens finaste klass och människor. onsdagens avslutning kommer bli jobbig som tusan, vill inte släppa er, men tack för att ni fått mig att orka med skolan i tre år. Ni är guldvärda allihoppa, jag älskar er 9D, alltid.

tjenare mannen, nu är jag tillbaka, hade en helt amazing klassresa förresten, vi skrattade, satt uppe och pratade på natten, grillade vi stranden, sprang mellan stugar, åkt barnkaruseller, badat, blivit röda som kräftor, haft deeptalk, letat efter ica, haft tre kamp och gud vet allt. Men vi har haft förbannat kul och den här resan tänker jag aldrig glömma, inte klassen heller för den delen. Bilder finns och kommer på min egna blogg.
I onsdags natt hade vi friluftsnatt, då var vi i lag, mitt lag hette gimparna och jag var med cornelia, natalia, robin, ludde och simon i min klass. Vi skjutsades ut i en skåpbil med papperskassar på huvudet till tinnerö. Därifrån skulle vi gå till en massa stationer med utmaningar. Vi skulle också fjäska och sjunga osv! Stationerna gick väll sådär, men fjäsket gick prima, när man har två poeter och en fjäskis i sitt lag kan det väll inte gå så dåligt?
Fast efter den nästsista stationen gick vi helt fel, vi kom in på någon skogsstig och klockan var väll runt midnatt så det var mörkt som in i helvete och killarna skrämdes.. Ush, dom var målade med läppstift i ansiktet och fyfan, det var som en skräckfilm, haha! Men vi kom in i mål runt 1.
Igår var vi komplediga och idag är det lovdag, så jag ska bara ta det lugnt och åka till stallet. Men nu ska jag fixa mitt sista gunnorp inlägg, så vi hörs, puss. /jenny

LÄNGTAR!

Jo, jag längtar till sommarlovet och Gunnorp såklart.
Skolan flyter på, är ledig imorgon.
Har inte ett enda G i betyg så mitt mål håller jag fortfarande sikte på.

Har tagit in hästen så hon slapp åskan och regnet, hon fick mat i stället vilket hon föredrog :D
Hon var verkligen jättesöt och full i bus när jag hämtade henne, följde mig som vanligt duktigt lös in i boxen :)

Blir att åka ut senare och pyssla om henne, blir även att åka ut ytterligare en sväng i kväll och fodra de hästar som står inne. Där emellan ska jag slappa, bara för att jag KAN! :D Chill alltså! Sommarlov på torsdag, dissar troligen avslutningen då den bara tar upp tid av mitt dyrbara, efterlängtade sommarlov! :D Nästa vecka blir med andra ord riktigt soft, i princip inga lektioner och de lektioner vi har är endast lite betygsnack och fika! ;) Har dock ett svenska förhör och en saga att lämna in, men sagan är bara kul xD Annars är det nada och livet flyter på!

Jo visst ja, här om dagen flög en liten fågelunge som inte riktigt hade koll på sina vingar in i vårt kök. Så en bild på den söta fågelbäjbisen avslutar mitt inlägg, synes!


                                                                                                                            


Jag vet att ni har längtat...



....men nu är den äntligen här...vår Videoblogg! Förlåt om den vart lite ful men jag tog tag i och klippte ihop lite igår kväll, för idag var jag tvungen att lämna bort min fina MacBook. Hoppas ni gillaren i alla fall:)

NU HAR JAG MIN EGEN! KOLLA & fööööööölj

www.majjagustafssons.blogg.se
PUSSSSSSSS ♥

Femte lägret!

Mitt femte läger på Gunnorp var sommaren 2007. Detta året åkte jag tillsammans med Sarah och hennes syster Inez, som jag träffade 2006 och även tillsammans med Viktoria och Rebecka  :) Det var som Sarah redan skrivit ett väldigt blött läger på 9 dagar, men jag hade en underbar häst, nämligen Elliot! De sa att han inte gillade vatten, men inte märkte jag något av det inte! Han plaskade på i vattenpölar som räckte honom till knäna utan problem :D Inte nog med att han var kanonduktig i dåligt väder, vi kom 7:a i hopptävlingen också, lilla fina Ellioten ;D Så här kommer lite bilder! :D















                                                                                                               


my only reason

Gokväll allesammans, jag sitter i min säg och fixar ihop en chila film och tänker på att det bara är 25 (!!!!!) dagar kvar till gunnorp! Ni vet inte hur taggad jag är och jag ska ha chila, så är det bara! Så om någon som ska på läger 3 iår och har siktat in sig på chila kan jag säga att det blir en kamp då. För Chilusbebis är min på läger 3, min finaste. Hm.. funderar på om jag ska göra klart filmen till chila efter lägret? För om jag har henne (som jag ska ha) så har jag fler bilder.. hms.. Jaja det är sånt som märks!

Annars lever jag livet på en pinne typ, på lördag åker jag och min kära klass till Gotland på klassresa! Kan inte bli annat än awesome med min störda klass och kameran hänkar så bilder kommer det om inte här på min egna blogg. Ja... idag köpte jag ett par John Withaker ridbyxor, bajssnygga! Sen fick jag en hjälm då min är blåbärspaj typ.. efter att en ardenner klivit i den, smidigt walle smidigt. Så nu är jag redo för gunnorp!!
Nu ska jag fortsätta lyssna på min man, justin drew bieber och kolla på en massa bilder på weheartit.com! Här får ni några fina
nalle puh och justin bieber <3 haha
/jenny

Mitt fjärde läger :D

Nu tänkte jag börja skriva om mina läger igen, jag tar vid där jag slutar. Mitt fjärde läger på Gunnorp var Allahelgona 2006. Jag åkte dit med en tjej jag träffade på sommarlägret, dock umgicks vi inte så mycket mer än att vi delade rum. Trots att jag var ensam en del så hade jag kul. Efter att ha haft underbara Hazy två läger i rad var jag nu sugen på att testa någon ny. Detta läger blev det lilla Trixon :D Han var jättemysig, inte riktigt min typ av häst men jättego ändå! Vi hade maskeradhoppning och fick en vägran i grunden, men han var jätteduktig! Så jag tackar Trixon för ett underbart läger tillsammans med dig :D Lite bilder nu då;




                                                                                                               


Mitt Gunnorpläger 2

Vet att jag har berättat om mitt första läger i bloggen redan så jag tänkte börja med mitt andra, som var sommaren 2007. Jag och min syster Inez hade bestämt oss för att åka tillbaka till Gunnorp med Slugo, som vi lärde känna första lägret. Innan vi åkte dit fick vi även kontakt med Rebecka och Viktoria som skulle på samma läger som vi, så vi bodde tillsammans med dem i 8-manna rummet.
Ville ha Phaeton som lägerhäst eftersom att jag tyckte om honom så mycket sommaren innan men olyckligtvis var det en annan tjej som tog hans träns andra dagen:( Då fick jag Hortensia som jag trivdes bra med, hon var så snäll och fin.
Annars var lägret väldigt regnigt, det regnade typ hela tiden.. Skogshagen var helt lerig och äcklig så det var inte många gånger vi kunde rida normalt där. Det blev mest uteritter i geggig skog. I rummen var det typ helt fuktigt också, av alla blöta kläder som hängde överallt, haha.
På hopptävlingen gick det bra och vi fick en 8de placering tillsammans.
Även fast att vi hade lite otur med vädret så var lägret roligt, som alltid på Gunnorp!:)

Gymnasieslag och bus!

Idag har min skola mött Norrköpings andra kommunala gymnasieskolor i dodgeboll och cheerleading. Det är så att min skola är den bästa och alla andra har något emot den, men vi hade Eber-anda och mitt hår var blått! ( skolans färg) Vi vann cheerleadingen och kom två i dodgebollen, tyvärr förlorade vi mot den skola vi hatar mest; lärka -.-

Aja Selma gav mig en flygtur igen... Har förmodligen vrickat handleden och min höft är paj, plus att mitt sittben jag hade ont i sedan flygturen i fredags numer gör ännu ondare. SKRUTTHÄST!!! xP Aja här ska ni få en härlig bild på Eber-andan från gymnasieslaget idag!


EBERSTEINSKA ÖVER ALLA TJALALALALALALALALA!!!
                                                                               

RSS 2.0