Mitt första läger

Mitt första Gunnorp-läger, 7-dagars 2007.

Jag åkte tillsammans med Julia tåg ner till Linköping och hämtades av Hans på stationen, lite läskigt var det att åka tåg helt själva och sen bli hämtade av någon främling, men bra gick det. Jag vet inte om ni kommer ihåg erat första möte med Hans? Lite speciell är han trots allt :)
   Väl framme på Gunnorp tyckte vi nog att gården var väldigt fin och vi var otroligt taggade på att börja lägret. När vi tittade runt i stallet blev Julia förälskad i den stoooora skäcken Tickelinn, men realist som jag är sa jag att hon nog inte skulle få henne på lägret. Tji fick jag! När de delade ut hästar till kvällspasset övertalade Julia mig att vi skulle rida Tickan tillsammans, sagt och gjort. Julia gillade henne även fast hon var stor och stark och jag ville iallafall inte ha henne.
   Eftersom man på dem lägrena jag tidigare varit på blivit tilldelad en häst tänkte jag att det var bäst att inte ställa in sig på någon speciell, man får ju ändå den man får. Fast så var det ju inte riktigt på Gunnorp :) Julia fick Tickan direkt tror jag? och jag testade lite olika. Kommer iallafall ihåg att jag satt på Cynd och Hans frågade mig hur det kändes och jag svarade att, nja, det känns väl inte helt perfekt. Neeeej sa hans med sin milda stämma och bad mig sitta av. Istället tog han fram en stor fin fux och bad mig sitta upp på henne. Nancia. Jag visste inget om henne men det kändes bra att sitta på hennes rygg, även fast hon var giganstisk.
  I början av lägret var jag livrädd för henne, fick alltid ha någon som höll i henne i boxen och jag frågade Dodde om jag inte snälla kunde få någon annan. Kloka Dodde sa att det kunde vara lite knepigt i början men att folk vid slutet av lägret alltid brukar tycka om henne. Gisela kan minsann sina hästar!
  Eftersom Nancia var ganska ung och lite het av sig fick jag inte hoppa henne och inte ha henne på uteritt eller galoppsträcka. Jag var nöjd med det, fick ju testa massa andra hästar då ;) Bland annat så hade jag Isabella på uteritten, hoppade Cynd i paddocken och ramlade av den maffiga friesern Greta när jag hoppade henne i skogshagen.
  Det var ett väldigt roligt läger med många roliga människor, dock inga jag har kontakt med idag, förutom Julia då :D Låååååååååååång text blev det, men jag var ju tvungen att ta med "Berättelsen om Nancia", hehe!

Har tyvärr inga bilder från lägret på denna datorn så det får bli en nyare bild på Nancia istället!

















































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0