duktig flicka

som bloggar, nejmen Jenny här och hoppas ni inte har glömt bort mig heller. Jag har som många andra här också börjar gymnasiet och det är Vreta och nv-häst som gäller för mig. Jag trivs som fisken i vattnet och idag hade vi halv stalldag, studerade hästarnas beteende i hagen. Jag och två kompisar kollade på unghästarna som går på lösdrift typ. På eftermiddagen hade vi hästkunskap och pratade om att visa häst vid hand som vi ska göra på fredag tror jag. Efter skolan var jag med på extraridningen och jag fick Star Light, red honom första ridlektionen vi hade också och jag fastnade verkligen för honom. Han är verkligen min typ av häst, pigg och glad, känslig, lite tittig men superduktig. Har aldrig suttit på en häst med sån galopp, helt sinnes. Men han är riktigt fin!
Jag och Spisan har förresten 2 år idag! Världens finastefinastefinaste häst som jag älskar mest!!

/jenny

Slår mig själv på handen

Förlåt för att jag inte bloggade igår, tänkte inte på att jag inte kunde blogga från min laptop hemifrån.. Tar igen det nu istället :D Imorgon är det dags för vandring och tältning med skolan så jag har en del att fixa, packa, handla, fixa matsäck m.m. Ska ta tag i det strax!
Jag har ju alltså börjat gymnaiset, Globala blev det och det känns bra än så länge :) Lärarna verkar bra, den vegetariska och ekologiska maten är lovely och det finns många roliga föreningar, t ex Harry Potter-klubben. Hoppas att de andra tjejorna på bloggen bloggar lite, jag om ingen annan vill ju läsa!

Gillar den här bilden som är sjuuuukt lång, kan ni lista ut vilka som är vilka?




På uppgång...

Hej, Felicia här, ni har väl inte helt glömt mig? Nu när jag har en söt liten macbook tänkte jag blogga lite här igen, det är ju så tråkigt när bloggen står stilla. Tycker att mina fina tjejor ska göra detsamma och skriva något litet inlägg ibland :) Har lektion om 4 min, samhällskunskap och efter det ska jag på möte med Harry Potter-klubben på min skola, lovely! Ska försöka fixa ett roligare inlägg senare, samt göra klart en liten gunnorp-film jag pysslar med.


Words can't bring me down

Tjeeenare ! så sjuuuuuukt längesen jag bloggade på den här bloggen .. är precis lika dålig på min egen blogg menmen. Har verkligen inte lust. Men nu slänger jag in ett inlägg för bloggens skull innan den går under elr nått , haha :) nejnej ! Men ändå!
Snart drar jag till RixFm festivalen i stan , träffar lite folk m.m :) fettttt najs faktiskt!
ja , det va nog det mest tillgjorde smilet du kunde göra maja..

/ Maja

Ett litet inlägg...

Ledsen att jag varit så dålig på att blogga men det har hänt en hel del under min sommar... Underbart ridläger på Gunnorp, hade Rufus såklart. Sedan jobbade jag som ledare för världens underbaraste ungar och Selma fick även följa med då. Efter det umgicks jag och Christopher otroligt mycket och hade det helt fantastiskt tillsammans. Sen åkte jag en vecka till varma Turkiet och upplevde massa skoj saker. När jag kom hem gjorde jag och Christopher slut, efter 1 år och 7 månader... Känns väldigt tungt och sorgligt, men jag har Selma och mina fina kompisar så jag får väl helt enkelt överleva även om det känns som om det inte kommer gå för tillfället...

puss på er.


tiden går för fort när man har roligt

Jahapp, då var man hemma efter en vecka i Sardinien (härligt) och skolan börjar om knappt en vecka (mindre härligt). Nej, men det är samtidigt kul och lite spännande, börjar ju mitt förstå år på Klara Södra Gymnasium nu i höst. Men som sagt är sommarlovet snart slut vilket alltid brukar kännas lite surt och för min egendel har jag massor med saker som jag skulle vilja hinna göra innan skolan börjar (brukar låta så va? hahah). Kan berätta lite vad en vecka på Sardinien innebar för min del. Först på listan kommer väl sol och bad? Jajemensan, vi badade iprincip varje dag i det salta medelhavet. Vi besökte flera olika stränder som vi åkte till med buss. Att ligga på stranden gav mig ju också chansen att jobba lite på brännan, hahah. Sedan besökte vi en väldigt häftig grotta, som är väldigt svår att förklara hur den såg ut, men jag ska visa bild på den sen när jag har fått över bilderna på datan ;) Har också hunnit med att äta massor med god italiensk mat, mummma! Gått på gamla gator och torg och mucho mucho mer! Men nu ska jag sluta uttråka er med bara massa text (lesen att det inte är några bilder, men det kommer, promise!) och istället ta tag i alla dom där sakerna som jag inte har hunnit göra under sommaren.

Ciao!

RSS 2.0