4: Mest betydelsefulla låten

Denna är grymt svår, finns många låtar som betyder väldigt mycket. Men de låtar som påminner mig om någon är nog de som sätter sig mest, gud detta var galet svårt. Men ni får några stycken som betyder mycket..      
Goo Goo Dolls - Iris
Coldplay - Fix you
The script - Breakeven
Justin Bieber - Down to earth
Så där har ni några, finns såklart mångamångamånga fler, men några fick ni iallafall!
/jenny

Dag 4: Mest betydelsefulla låten

Det finns såklart många låtar som betyder mycket för mig, bl a typ hundra Håkan Hellström-låtar, men jag ska försöka välja ut några.
Älskar när Håkan sjunger visor, så här får ni de finaste!
Håkan Hellström - Vaggvisa för flyktbenägna

Håkan Hellström - Visa vid vindens ängar

Sen är också denna en stor favorit, som jag nästan hade glömt bort, hehe
Melissa Horn - Falla fritt



Dag 3, Ett hästögonblick jag minns

Det finns många fina ögonblick med mina fyrbenta kärlekar jag minns väl, men ett av dom hände i somras på Gunnorp faktiskt..
Ni vet att jag hade Chanel i höstas på allhelgon med? Iallafall blev jag helt kär i hästen och var rädd för att aldrig få se henne igen, att man kan kära ner sig i en häst på 4 dagar? Det var kärlek vid första ögonkastet ;) Jag och maja hade iallafall pratat en del om vilka hästar vi ville ha osv, jag ville ha Chila, men drömde lite om att Chanel skulle komma. Inte för att jag inte ville ha Chila för hon är min stjärna, utan för att få träffa Chanel och rida henne i 10 hela jävla dagar istället för 4. Så jag drömde lite, men ville inte tro något och var typ säker på att hon inte skulle bli inhyrd igen.
Men vi kom till Gunnorp och skulle rida första passet då Gisela kollar lite hur vi rider, jag red Chila och när vi skrittar fram kommer Gisela fram till mig och säger "Justja Jenny, Chanel kommer ikväll eller imorgonbitti, så nu får du ett svårt val", jag känner bara hur mitt leende är ända upp till öronen. Så samma kväll när vi har stalltjänst så ser jag lastbilen från segorp rulla in på gunnorp och stannar. Jag får rycket och går upp dit och först kommer Irco Tara ut, sen kommer hon. min chanel ♥ Jag tror att leif såg att jag hade haft henne eller något för han gav iallafall grimskaftet till mig. Jag var så glad då. Glädjetårarna var inte långt borta, hästen jag trodde var såld eller jag aldrig skulle få se igen var där, precis framför mig. Det är ett hästögonblick jag nog aldrig glömmer, jag var så otroligt glad då.
Även om jag är i samma situation som i vintras nu, att jag kanske aldrig får se henne igen, så har vi iallafall fler minnen tillsammans och jag fick spendera hela 10 dagar med min drömhäst. Jag vet vart hon finns och det känns som att vi kommer träffas igen, när det gäller det här tror jag på ödet.
Min älskade Chanel ♥
/jenny

Dag 5 - Min första favorit häst

När vi var små så var vi på en 4h gård på dagarna i en vecka typ , jag jenny och hennes kompis. Där red vi små shettisar. Jag hade ju inte ridit förut tror jag inte .. därför gillade jag såklart dom snela hestarna haha ;) Så min favorit var den som knappt gick framåt , skänkeldöv tror jag han var. Men han var min lilla Vidar som bara jag ville rida , när vi skulle välja hästar så gav hon nästan direkt Vidar till mig för att hon visste att det var bara jag som ville ha honom.. haha gulligt :p Men han var världens besta ponnyplutt iaf !
Måste bara skriva om en till. Mint , gud vad jag saknar den lilla ponnyn. När jag var nybörjare på ridskolan Ånestad så fick jag ju tips av jenny vilka hästar som var bra m.m. Men jag hittade lite eget och kom fram till att det lilla gottlandsrusset Mint blev min favorit. Efter ganska lång tid så vart han halt eller något och han var tvungen att avlivas. Men jag kommer ihåg honom fortfarande vilket jag nog kommer göra ett bra tag framåt !
// Maja

Dag 3 - Ett hästögonblick jag minns

Gud va många det finns .. men kan bara välja ett nudå .. yes , det blir när jag och sune slog rekord i hoppningen tror jag. Att komma mot ett hinder på 110 cm med en liten b-ponny var stort för mig , jag hade inte heller hoppat den höjden förut. Jag var därför något osäker. Men sune var lite modigare än mig antar jag. Han hoppade och jag hade typ noll koll.. haha men blev så himla stolt över honom efter det.
Varför måste man växa för ..? :(
Världens bästa sune ! ♥

Dag 3: Ett hästögonblick jag minns

Det finns såklart många hästögonblick jag minns, men det finns ett jag kom att tänka på direkt. I somras när jag red Chila på andra dressyspasset i paddocken gick det så himla bra! Det var verkligen den här perfekta känslan som man får så himla sällan, när allt bara funkar. När hästen lyder minsta lilla hjälp och allt går precis som man vill, det är verkligen underbart. Det är ju de ögonblicken man lever på, när det så ofta annars inte känns bra. Fina Chila! Har aldrig upplevt den känslan så fullt ut på någon annan häst förut, så det betyder mycket för mig. När allt går dåligt och det känns som om kommunikationen med hästen har nått botten, då räcker det att jag tänker på det där dressyrpasset för att få hoppet tillbaka. Allt går, man måste bara kämpa och ha tålamod.

Finaste Chila ♥


Dag 2: Min FÖRSTA kärlek

Kommer inte ihåg min förstaförsta kärlek, bara att jag var kär i många på dagis. Ni vet kär som man var när man var liten, när allt var enkelt. Det var tider det! Kommer dock ihåg att jag verkligen var kär i en kille som hette Kawa och det måste ha varit ganska tidigt. Sen kommer jag också ihåg en kille som hette Andreas som jag nog var ihop med ganska länge på 6-års, han var jättesnäll mot mig och hjälpte mig t ex att lämna mina saker varje morgon. Nu ska jag ha grupparbete om privatekonomi, jävligt kul!

Don't worry , dadada darling

Jag ligger hemma och har feber , ingen skola för mig idag.. Hade en fin helg och dom två studiedagarna vi haft nu måndag tisdag. Men idag kunde jag inte missa första konfan så jag gick dit med tove , väldigt roligt men frös .. settades .. frös .. svettades o.s.v. Men fina flickor och pojkar fick mig på gott humör !
Puss&Kram !
Min stjärna ♥
// Maja

Dag 2 - Min FÖRSTA kärlek

Ojojoj , jag kommer minnas det här resten av mitt liv. Den lilla pojken på dagis , med en brun pottfrilla .. haha ja .. jag minns det som det var igår. Jag tror att jag var kär i Sebastian hela dagis tiden och det värsta var att Alla visste om det , till och med han. Haha jadu , har inte mycke mer att säga. puss
// Maja

Dag två; Min FÖRSTA kärlek

Oj... Det måste nog varit min pojkvän i 6-års... Abraham hette han. Vi var faktiskt tillsammans i över ett år! Duktigt som 6-åring tycker jag. Sen flyttade han :(
Fast jag var ju en killtjusare på dagis... Pussleken på högnivå! ;)

Kort inlägg, men jag ska försöka blogga så mycket av listan jag kan! :)

Puss på er! :D


Dag 2, Min FÖRSTA kärlek

Ehm, jag vet faktiskt inte.. Eller på dagis hade jag en kompis som jag också var gift med typ, max hette han. konstigt men sant. Men min första kärlek, alltså, jag är tråkig nu... men jag minns inte :(
/jenny

Dag 1: 10 saker jag vill göra innan jag dör

Förlåt för att denna kommer lite sent men blogg.se strular... Lovar att bättra mig!
1. Åka till Australien
2. Baka en tårta med 3 våningar
3. Ta körkort
4. Lära mig surfa
5. Bada med delfiner
6. Bli jävligt bra på att rida
7. Åka snowboard
8. Skaffa barn
9. Bygga en awesome koja
10. Köra traktor

Dag 1, 10 saker jag vill göra innan jag dör

1. Lära mig galet mycket om hästar och ridning och bli bättre, bättre, bättre!
2. Åka till ett varmt land med masor av vilda djur + bada med delfiner.
3. Göra en hjälte insats som världen kommer minnas mig för.
4. Träffa världens snyggaste, charmigaste och bästa pojkvän.
5. Frossa i sånt som är mumsfilibaba.
6. Träffa en kändis, t.ex. ett möte med Robert Pattinson skulle inte vara fel.
7. Få vara med i en awesome film.
8. Hjälpa folk i fattiga länder.
9. Åka till en storstad och få shoppa gratis en hel dag, hahahah.
10. Leva ett långt och lyckligt liv.

Lesen att jag snodde lite ideér från Jenny, men dom var ju så bra och inspirerande ;)

KRAMISAR

‎Dag 1, 10 saker jag vill göra innan jag dör

  1. papapapapa..... Träffa min nallegos irl, Justin Drew Bieber, surpriseeeee
  2. Simma med delfiner, gosegos eller vaddå?
  3. Åka till någon supervarmt och supertropiskt land någonstans i igenstans typ.
  4. Sova ett helt dygn, hur skönt?
  5. Hoppa fetans högt, då menar jag högt, typ 150 minst, hoho med häst alltså!
  6. Åka till USA och till en stoooorstad och se en massa kändisar, hade inte vart helt fel alltså.
  7. Skratta så mycket att jag kissar på mig, hahaha det måste man väll få uppleva någon gång i livet alltså, fyfan va awkward.. haha!
  8. ....nu börjar det bli tomt på ideér, men träffa twilight gänget skulle inte heller sitta fel, taylor lautner
  9. ge alexander bard en käft smäll, han är sjuk i skallepär i think.
  10. Bara leva livet och ha hur roligt som helst!
Detta var svårt..... men ändå, puss! ♥
/jenny

GRATTIS

Den här söta lilla unge fyller år idag, så idag säger vi ett stort grattis till världens snällaste, knäppaste, sötaste och konstigaste lilla brutta. Grattis Luseeeeeen ♥

30-dagarslista

Nu publicerar vi vår andra 30-dagarslista här på bloggen, med start imorgon!

‎1: 10 saker jag vill göra innan jag dör
2: Min FÖRSTA kärlek
3: Ett hästögonblick jag minns
4: Mest betydelsefulla låten
5: Min första favorithäst
6: Det värsta jag varit med om
7: Något jag är bra på inom ridningen
8: Något jag aldrig trodde jag skulle göra
9: Dagens outfit
10: Finaste hästbilden
11: En eller flera bloggar jag följer
12: Något jag önskar mig just nu
13: Min drömhäst 
14: Ett youtube-klipp
15: Någonting som får mig att gråta
16: Finaste bilden på mig och en häst
17: En dold talang
18: Något som gör mig irriterad
19: En sjukt failad ridbild
20: En person jag vill byta liv med för en dag 
21: Min favoritkändis och vad jag skulle göra om jag träffade henne/honom
22: Favorit Gunnorp-häst
23: Min förebild
24: Jag på hästryggen
25: Min favoritmat
26: Mina djur/djur jag skulle vilja ha
27: Vad vi tycker om varandra
28: En Bild och en låt som gör mig lycklig
29: Något jag är dålig på inom rdiningen
30: Tv-serier och filmer jag tycker om

Så följ bloggen dessa 30 dagar för att få reda på Jennys dolda talang, Slugos favoritmat, vad som får Maja att gråta eller kanske Lindas första kärlek...

Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Har inte bloggat på några dagar men ska komma igång igen!
Tove sover här inatt , trevligt trevligt !
Clear rounden 90 cm , världens finaste Mirexo !
/ Maja

lördaaag

Hoppade världens bästa Chila idag, gick superbra, hon är bäst. Här får ni 2st bilder, fler finner ni på min blogg jjjennys.blogg.se eller min fb.
jag älskar dig min lilla stjärna, you're fucking perfect, to me.
/jenny

Den dåliga dagen blev en bra dag

Idag har jag haft en fruktansvärt dålig dag, inget har gått min väg, särskilt inte i skolan. Dessutom har jag varit på jakt efter nya Marabou Orient med dadlar och pistage, mmmmm säger jag bara. Men den gick ju inte att hitta! Inte på Konsum vid skolan och inte på Konsum hemma, typiskt tänkte jag. Men på Ica hemma fanns den, lovely! Har inte öppnat den än, ska spara på den tills den rätta stunden är inne. Mmmmmmm.
Åt middag hos Carina och Savannah, trevligt värre! Sen kom jag på att jag fyller år idag, 16 och ett halvt, värt att firas :))))) Så om ett halvår är jag 17, det kanske kommer bli awesome, vem vet? Det kommer bli awesome! För 17 är mitt turnummer vet ni,
och sen finns det ju massa låtar med 17 i, det måste ju betyda något.
Veronica Maggio - 17 år
Håkan Hellström - Vi två, 17 år
Kings Of Leon - 17



Love it




Älskade skor...

Har hittat så sjuuuuuukt fina skor på Dinsko!!!!



Har inga pengar just nu dock, får avgöra vad som är viktigast, skor eller jacka... har ju ingen jacka så verkar inte vara ett svårt val egentligen :P
Ciaaaoo

CR i åsmehagen

Hemma efter clearrounden i Åsmehagen nu, hoppade somsagt 80cm och Spisan skötte sig superbra. Hon var galet pigg på framridning och gjorde små luftsprång i traven, inne på banan var hon lite tittig men det släppte när vi börjat hoppa. Hon tog verkligen i från tårna och hoppade mig ur sadeln ett par gånger, haha sötan! Men fick ett stopp och en rivning och jag tar på mig båda två, kom helt fel på muren och hon kunde helt enkelt inte hoppa och på ett rättuppstående blev det också dåligt avstånd men hon hoppade iallafall. Sen har jag bara hoppat en gång i sommar och spisan med så jag är supernöjd med henne. Hon gör verkligen sitt bästa i alla situationer och jag kan inte vara annat än stolt över min fina tjeja. Så i vinter blir det hårdträning och om ett år sätter vi 80cm lätt som en plätt och kanske 90? Hon är iallafall bäst min Spi, utan att tveka en sekund.
Här får ni en liten bild, fler bilder finns på min blogg, jjjennys.blogg.se

ridning på Chila !

morsning korsning, idag var det ridlektion på gunnorp som gällde, vi skulle haft hopplektion med eftersom det var vuxenläger och vissa stora inte kunde gå så har vi hoppning nästa vecka så alla kan få rida de hästar de vill rida. Men jag fick rida Chilusbebis iallafall och det gick superbra, vi tränade öppna och Chila var lika duktig som alltid, hon är bäst min plutta ♥ Mamma fotograferade så här har ni lite bilder!
finastefinastefinaste chila ♥
här får ni en bra låt med :)
/jenny

it's friday night

Äntligen heeeeeeelg! Hade friendsdag idag med 2A, du var ruligt värre hahah. Lekte lekar som galenpanna, knut-leken (ni vet när alla blundar och går in mot mitten för att ta tag i två andra händer och sedan ska man försöka trassla sig ut utan att släppa taget) och lite andra stafett lekar. Imorgon åker jag till stallet och lär nog vara där mest hela dagen. Söndagen har jag inte riktigt rett ut än och vet inte exakt vad som väntar, men det återstår att se. Lite sugen att shoppa nya kläder såhär lagom till hösten är jag allt, så det kanske blir en trip in till stan :) Nu ikväll hade jag bara tänkt mysa med Idol och kanske något Glee avsnitt (länge sen sist!).

Kramisar.

it's friday, friday. Gotta get down on friday

hej, har glömt bort denna blogg ett par dagar, men nu ska jag ge er ett litet inlägg tänkte jag. Idag hade vi stalldag hela dagen som alla andra fredagar, på förmiddagen hade vi markarbete och hade travbommar på ena långsidan, på den andra skulle vi läga en 10m volt i galopp och galoppera över en galoppbom. Jag hade Solereo och det gick ganska bra, hon är galet känslig så det behövs bara minimala hjälper och så fort jag spänner mig lite spänner hon sig med. Men jag gillar verkligen den där hästen! Här har ni en liten bild på henne, som får liva upp inlägget lite.
På eftermiddagen red vi dressyr och övergångar, jag hade Apertife eller Affe som han kallas, en söt fux. Vi tränade mycket på att hästarna skulle lyssna bara genom att t.ex sätta sig djupare i sadeln och spänna magen för att sakta av till t.ex skritt och bara behöva krama om med skänklarna för att komma fram i trav. Gick bra här med, på förmiddagen hade jag problem med handställningen men inte med att jag föll fram och den här lektionen tvärtom -.- haha, men jag får övaövaöva. Men Affe var superduktig och lyssnade som en liten stjärna när jag väl gjorde rätt. Så jag är jätte nöjd.
Väntade sedan med några tjejer från klassen på skjuts av våra föräldrar för det var föräldrar möte. Nu är jag iallafall hemma och ska träffa Cornelia ikväll och kolla idol, men vi hörs. puss / jenny

so lucky!

Idag var det då ridning på ridskolan som gällde, jihoo! :D Jag red  D-ponnyn Lucky, som jag även red förra ridlektionen. Vi började typ med att värma upp lite smått i skritt och trav, därefter red vi en bana med olika stationer. Alltså skulle vi t.ex. trava med högerställda hästar mellan två koner, sedan rakställa och därefter ställa  om och rida med vänsterställda hästar, sedan sakta av till skritt och skritta ett par steg innan vi kom igång i trav igen. Mot slutet la vi även in lite galopp. En övning som förbereder oss inför halvhalterna som vi gick igenom på teorin förra veckan och som vi ska börja jobba med. Hahah, själv tyckte jag det var rätt komplicerat och var typ lite halvvt förvirrad över vart jag skulle skritta/trava och vart jag skulle ställa till höger/vänster, men jag fattade någorlunda i alla fall. För övrigt gick det ganska bra, bättre än förra gången i alla fall, vilket var kul. Enligt Emmy (min ridärare) var min sits också bättre idag (har ju en tendens att luta mig framåt), kul å höra! Kanske min sits börjar gå mot ljusare tider? Peppar peppar!

Slänger in en liten bild  på pollen: (bilden är tagen från ridskolans hemsida www.farstaridskola.se)



Livet.

Hejsan! Livet flyter på och jag känner mig liksom hemma i skolan nu. Lite stressad känner jag mig dock, har lite halvsvårt att andas sådär. Ni vet när det känns som om någon håller stryptag på en hela tiden? Inte så kul. Men annars är det bra :) Ska om ett tag ha engelska och kolla på film, ganska chill. Så länge sitter jag i korridoren med Lea, Facebookar, bloggar och lyssnar på Håkan. Håkan löser alla problem. Om du ser det här inlägget och vill ha mig så kan du få mig jävligt lätt.
Btw min bakgrundsbild på datorn

Run for your life

Heeeje!
Har nyss badat och kollat på idol , idag var den här i linköping ! Haha sjukt..
Men var i stallet förut och hoppade lite på min plutte. Hoppade upp till typ 90 cm. Gick galant fram till hindret föll omkull för att det blåste.. heh. Så då slutade jag. Mirre brydde sig inte om att det blåste faktiskt. Lite tittig med inte mer. Märktes inte i ridningen. Min häst är bäst !

Godnatt ! / Maja

aldrig mer ung eller aldrig mera fri

Kungsholmens Hamn - Melissa Horn

Galet fin låt !
/ Maja

Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Heii !
Har inte gjort ett skit idag , städat lite , kollade på film imorse. Bara slappat helt enkelt :) Livet är härligt ibland
( kameran vill inte importera idag .. )
/ Majajajajajajaaaa

MusikTips

/ Maja

I could be with you again

Hoppade på fejnaste pollen idag på gunnorp. Hur fin som helst på framridningen , men i hoppningen var hon allmänt osmidig i svängarna. Men jag måste träna på det !
Sen så åkte vi ut till det andra stallet , tog en sväng på royal med jenny& spisan. Gick jätte bra !
Riktigt mysig häst :)
Gaaamla bilder på royal och mig (:
/ Maja

rida rida ridaaa

Heej, hoppade Chila i förmiddags och det gick så förbannat bra! Hon var riktigt lugn och hoppade som en klocka, finafinafina hästen! Har fixat praoplats på Gunnorp v. 42 & 43, så då finner ni mig på gunnorp dagarna in och ut, hur bra som helst! Nu i eftermiddags red jag ut på min Spisaaa och det gick också super!
Ska träffa Cornelia nu, men vi hörs!
/j

star tråååk

Hallå där på kvällskvisten! Sätter en stor glad smiley på att det äntligen är helg :D Kvällen och eftermiddagen har tillbringats med att göra ett och annat men nu sitter jag eller rättare sagt förut satt jag och kollad på Star trek, hahah lite speciell film sådär men ändå helt okej :) Morgondagen bjuder på en tidig start i stallet vid nio tiden, men jag klagar inte! Ska verkligen försöka få lite hästar på bild här nu någon dag, så ni får se mina små vänner. Hade faktiskt tänkt lägga upp en bild från idag när jag och mina brudar satt och pick-nickade efter ett studiebesök på riksdagen, men datorn och mobilen var inte beredd att låta mig lyckas med något sådant, surt. Nej, men ska nog gå och se om filmen har något bra slut i alla fall, hahah.

KRAM

I'm no superman

Hello , fin dag faktiskt. Satt och pratade med Perri hela fotbollen :) Mys , fast det var kallt :p
Kollar på friidrott just nu med farmor , farfar och syster just nu.
Gud .. jag vill sova !
/ Maja

FYFAN

http://kulltorpsbramaa.blogg.se/2011/september/akta-er-for-elienor-holmgren-det-ar-hon-i-o.html#comment
Att människor är så jävla störda i huvudet.. Går inte att förstå.

helg!

woooohh, hur skönt? Denna vecka har iallafall gått väldigt fort, vi hade stalldag idag och det är helt klart den bästa dagen i veckan som alla hästtjejer nog förstår! På förmiddagen visade vi häst vid hand och det gick helt okej, jag och en kompis visade Bisquit och Master. På eftermiddagen red vi och jag fick Bisquit som jag red andra passet förra veckan. Vi tränade lättsits och det för förjävla jobbigt men riktigt kul. Kakan är verkligen hur fin som helst! ♥
Imorgon är det hoppning på bästa Chila som gäller och jag är supertaggad! Efter det rullar jag ut mot spisan för en uteritt med henne & Maja som lånar Royal :)
Men vi hörs, puss! /j

HotHotHot

Tjeeenare !
Slutade skolan 20 över 1 idag , slappt slappt! Gick med tove och filip till stan för att köpa en present till pappsen , men det avslöjar jag inte om han skulle råka klicka in på tejornas.. haha. Sen åkte jag hem med tove och träffade atoor & c. på bussen. Hade en trevlig resa hem till tove och nu sitter jag hemma.
Om en stund cyklar jag ner till fotbollsplanen på andra sidan lambo för att kolla på tove när hon och hennes lag spelar match :) trevligt trevligt !
Tråkigt inlägg , men tvingade er inte att läsa.. ;)
/ Maja

torsdag

Haaloo people! Ska inte ens börja med mina bortförklaringar till varför jag inte har bloggat den senaste tiden för då lär ni nog inte ens orka läsa klart hela inlägget, hahah. Nej, men idag rullade livet på i skolan och sedan också i stallet. Ingen ridning idag dock utan teori om halvhalter istället, hel okej det med. Fick också träffa Felicia och Nike här på bloggen som alltid är lika ruuuligt. Har förresten börjat lära känna min klass ganska så bra nu och det känns bra likväl som själva skolan, så det är ju härligt! Ett plus i kanten för skolan idag var att vi fick pannkakor, mumma!
I helgen blir det stalldag på Ekudden på lördag och då blire skötarkurs för de små barnen och lite annat fix förmodligen. Söndagen lär nog bestå av en trip till IKEA med mammsen för att införskaffa lite nya grejor till mitt rum här. Förhoppningsvis blir det ett litet besök på Hööks också. Morgondagen förövrigt bjuder på ett studiebesök till riksdagen mellan 9-11 och då slutar man ju såklart efteråt, helt ok om ni frågar mig.

Nej, nu ska jag snart hoppa in i duschen!





Spirit

Igår kollade jag på spirit, vilken nostalgi! Kom nästan en liten tår där i slutet när indianen släpper hästarna fria och säger till Rain, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, awwwii. Jag dör så gulligt!
Annars rullar livet på, idag har vi ett läxförhör på träd (?) på både svenska och latin, seriöst, när har jag användning för att säga Lönn på latin? Ae. Vi får våra datorer idag med, så då kanske jag orkar blogga lite mer här med, vemvet?
Imorgon är det stalldag och på lördag ska jag hoppa finaste Chila ♥ Men vi hörs, puss/j

SPANIIISH

sitter och pluggar spanska , suger på det .. helt seriöst. Elin gick nyss hem så sitter ensam också , kuuuul.
Snart ska jag gå in till soffan och kolla på bonde söker fru. Det har redan börjat , men spanskan kom ivägen.
Har inget att skriva om så jag slutar hääär !
kär i låten och hon är så sjukt duktig !
/ Maja

Skola

Skola som sagt, helt okej faktiskt. Var jättemysigt på idrotten när alla satt och läste en aaaaslång text om friluftsliv och det enda man hörde var regnet som smattrade mot fönstrena. Nu har vi processhandledning, trevligt trevligt!

 

Slänger upp en bild på finaste Chila eftersom jag inte har något bättre för mig... <3




Godnatt babes

Nu ska jag ha en date med min kudde. Puss

Red förresten denna fining i lördags. Är fortfarande lika förälskad i pluttan ♥

/ Maja

2 steg från paradise

Tjeenare , Maja häär. Sjukt längesen jag var inne på blogg.se , har inte bloggat på 19 år typ.. inte ens på min egen blogg. Men vill komma igång igen med den här bloggen och ser att vi fortfarande har några läsare kvar ! Naaajs :)
Måste säga att jag också har varit ute med min klass i naturen och tältat och grejjor. Dock hade vi dass.. haha :p. Men det va trevligt med frös ihjäl på natten ... Och återträffen med världens bästa tjejor var lika bra som vanligt. Vill ha bilder från slugo när jag sitter på selma för första gången !

Puss !



Några bilder från övernattningen :)


/ Maja


Update från SÖS

Hejsan! Sitter på SÖS med en fraktur i ringfingret och väntar på att bli ompysslad... Skulle lasta ur en häst igår och så kastade han sig ut ur transporten så att jag typ fastnade i grimskaftet/bommen. Gjorde inte så himla ont men blev svullet och blått så jag bestämde mig för att gå till vårdcentralen imorse. Blev sen skickad till Dalens sjukhus för röntgen och nu sitter jag här på SÖS akutmottagning och väntar, vilket lär ta ett par timmar. Är ganska lugnt förutom en kvinna som gnäller över allt och pratar om hur bra sjukvården i USA är, visst visst. Nu ger hon tips om att en patient ska lägga en glasspinne under sin fot och sen linda ihop tårna... Snart kommer förhoppningsvis min kusin och gör mig sällskap :)
Vet inte om det syns men ringfingret är rejält svullet och blått

på fyra ben går den som jag gillar allra mest, gillar gillar gillar allra mest

Fick äntligen träffa min fina igen igår, vi hade dressyrlektion och tränade på igångsättningar. Ibörjan var Chila lite spänd men det släppte efter en stund och hon gick som en klocka! Hon fixade tillochmed att trava - galoppera 3 galoppsprång - bryta av till en lugn trav, finaste hästen! Jag är verkligen supernöjd, nästa vecka har vi hoppning och jag har såklart Chila igen.
Sen åkte jag ut och skrittade ut barbacka på Spisan, hon var superduktig hon med, världens bästa! Få rida 2 av mina största fyrbenta kärlekar på 1 dag kan inte bli annat än grymt! ♥
I fredags hade vi btw stalldag och red på både för och eftermiddagen, på förmiddagen red jag ett sto som heter Solereo, jag blev kär i den hästen med. Känslig och pigg, men hur fin som helst! På eftermiddagen red jag ett annats sto som heter Bisquit, känslig och pigg den med, men riktigt fin! Fick för första gången på länge en kommentar om att min sits var jätte bra. Har haft stora problem med att jag faller fram ett tag, men jag tror att det börjar släppa nu. Hur kul som helst!

/Jenny

Söndagsmorgon

Vaknade ganska tidigt idag och kunde inte somna om ordentligt utan vaknade hela tiden så tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Nu på morgonen blir det lite söndagsfix, ska t ex försöka få igång det trådlösa nätverket, önska mig lycka till! Så kanske jag slipper ha en hundra meter lång sladd som slingrar sig genom lägenheten och som alla snubblar över hela tiden... Vid 12 åker jag och Julia till stallet för att hjälpa till med Ponnyridning i Älvsjö, Enny ska också hjälpa till och det kan nog bli kul :) Efter det ser jag fram emot lite skönt söndagsmys hemma!
Vill passa på att tipsa om min ridlärares och forna fritidsledares blogg hon har tillsammans med sin syster dressyrsystrarnas.blogg.se. Emmy är det som är min ridlärare och jag ska passa på att säga att hon är riktigt bra! Hon är aktiv på lektionerna och det blir aldrig tråkigt, dessutom är hon alltid på mig om min sits som förhoppningsvis blir bättre och bättre. Sträck på dig Felicia! Bak med axlarna! Upp med hakan! Armbågarna intill! Det finns inget litet slarv med sitsen som undgår hennes blick, precis det man behöver för att kunna förbättras som ryttare.
Julia & Nancia, Jag & Chila, Emma & Aston
Min sits har en tendens att vara liiiite bättre i skogshagen av någon anledning...

Vildmarksliv

Hejsan!
Jag har i torsdags vandrat lite mer än en mil med min klass, vi har levt äkta vildmarksliv och bl a lagat mat på trangikök, tältat, plockat svamp och blåbär samt massa annat hurtigt. Det var faktiskt riktigt kul och jag lärde känna det fina folket i NV11 ännu bättre, både de i min klass och i b-klassen. Är dock lite död nu, det är extremt utmattande att bo i skogen...
Idag har jag varit i stallet och ridit Bacardi för första gången, det gick sådär. Ikväll är det gårdsfest som faktiskt ska bli riktigt kul! Det är ganska många vi känner som kommer, bl a Julia här på bloggen, Kerstins kompis Savannah som också har varit på Gunnorp och min kompis Hanna, kul kul.

bilder från skolan igår

Fick lite bilder av Isabella från förmiddagen då vi kollade på unghästarna och sen typ 2 från extra ridningen på Star Light :)

RSS 2.0