på fyra ben går den som jag gillar allra mest, gillar gillar gillar allra mest

Fick äntligen träffa min fina igen igår, vi hade dressyrlektion och tränade på igångsättningar. Ibörjan var Chila lite spänd men det släppte efter en stund och hon gick som en klocka! Hon fixade tillochmed att trava - galoppera 3 galoppsprång - bryta av till en lugn trav, finaste hästen! Jag är verkligen supernöjd, nästa vecka har vi hoppning och jag har såklart Chila igen.
Sen åkte jag ut och skrittade ut barbacka på Spisan, hon var superduktig hon med, världens bästa! Få rida 2 av mina största fyrbenta kärlekar på 1 dag kan inte bli annat än grymt! ♥
I fredags hade vi btw stalldag och red på både för och eftermiddagen, på förmiddagen red jag ett sto som heter Solereo, jag blev kär i den hästen med. Känslig och pigg, men hur fin som helst! På eftermiddagen red jag ett annats sto som heter Bisquit, känslig och pigg den med, men riktigt fin! Fick för första gången på länge en kommentar om att min sits var jätte bra. Har haft stora problem med att jag faller fram ett tag, men jag tror att det börjar släppa nu. Hur kul som helst!

/Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0