9D

Nu mina vänner har jag slutat 9an, blandade känslor, men jag ska inte skriva något deppinlägg, för det har jag redan gjort så det räcker och blir över på min andra blogg. Men jag måste ge min klass ett till tack för att de gjorde dessa 3 år på berzan till 3 år jag aldrig glömmer och för att ni fått mig att skratta så jag dör istortsett varje dag och minnen för livet. Som natalia skrev, vi kommer alltid vara 9D i sal D129. Jag saknar er redan hela högen och tårarna är inte långt borta, men man ska inte gråta för att det är över, man ska le för att det har hänt. Och jag är så glad att jag fått uppleva dessa 3 högstadieår med er, vi har gått igenom mycket tillsammans, stress, press, nervositet och äckliga skolarbeten men framför allt glädje. Det har inte gått en dag utan att ni fått mig att le. Så tack fina 9D för att ni är så jävla fina allihoppa, jag älskar er hela högen.

Igår var annars en allmänt sorglig dag, men avslutades helt okej med att mina päron gav mig en iPhone 4 i avslutningspresent och att spendera kvällen i trädgårn med fina vänner. Ja, vännerna var fina men trädgårn var seg. Haha, men här får ni två gruppbilder från avslutningen som jag tog från klassens facebook grupp, hoppas det är okej för alla att den kommer upp här.



världens finaste klass, no matter what♥
/jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

det gick inte att kommentera ditt senaste inlägg!:( + att för mig funkar det inte att kommentera din blogg. Kommentarsfältet kommer inte upp, så kan inte skriva det jag ville. Men gör det här! Snälla skriv packningslistan till gunnorp :D skulle vara jättekul, ska också på ridläger och behöver tips! kraam

2011-06-19 @ 20:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0