Paradiset på jorden, Gunnorp

Hallå där alla glada läsare! Tänkte försöka mig på en liten comeback här på bloggen för nu är det ju faktiskt sommarlov och jag har massvis med tid att blogga. Får väl se hur det går, hahah, men ska göra mitt bästa.

Kom ju hem ifrån Gunnorp igår så tänkte att det kunde vara lägligt att ge er en liten text om det (i och för sig har Jenny och Maja redan skrivit det mesta, men men). Okej, så vi åkte den 27 juni och kom hem igår den 6 juli. Jag åkte tåg tillsammans med en hel bunt andra tjejor; Felicia, Kerstin, Nike, Savannah, Tove och Sarah. När vi väl var framme på Gunnorp var det bara att vänta in de andra lägerbarnen och på att lägret skulle börja. Fick träffa mina bästa vänner, tjejorna här på bloggen och humöret var på topp. Som tur var lyckades vi få vårat efterlängatde 8-manna rum och där vi flyttade in våra grejor.

Första dagen blev jag och Sarah tilldelade att rida frisern Caroline af Sten tillsammans. Det var en häftig känsla att sitta på hennes rygg och passet som endast bestod av skritt och trav gick väl helt okej. Under den här lektionen tittade Dodde och de andra lite på hur mycket vi kunde och sådär, men det var inte förren dagen därpå som vi fick våra lägerhästar. Jag började på finaste Elliot, men fick ganska tidigt byta då jag hade sagt att jag kunde tänka mig en annan häst + att jag nog var lite stor för honom ändå. Hur som helst fick jag byta och jag fick provrida Chila ett tag. Det kändes helt okej, men jag tror inte riktigt jag var rätt ryttare för henne. Jag kan lätt bli spänd själv och i och med att Chila är lite nervig och het själv så kanske det inte var den bästa kombinationen. I alla fall fick jag byta till Nancia och där satt jag kvar. Stor som hon är och med sin långa hals kändes hon kanske inte riktigt som min typ av häst, men jag litade på Dodde och det är jag ändå glad att jag gjorde.

I boxen visste jag att hon kunde var rätt tjurig, men hon verkade ha blivit betydligt gladare. Lärde mig mycket om vad hon tyckte var okej och hur jag skulle vara mot henne. I dressyren gick det väl kanske inte sådär jättebra, men jag fick bra tips från Dodde så jag tycker ändå att det gick frammåt mellan passen. Jag tror dock att jag skulle behöva ha henne flera läger för att verkligen hitta knapparna på henne. I skogshagen var hon riktigt duktig även om jag kunde känna mig lite spänd eller nervös ibland. Vi galopperade galoppsträckan, hoppade stockar, lekte lekar och hon var så duktig så. I hoppningen gick det också framåt och jag lärde mig ett och annat. Kostade även på mig en avramling, hahah, nä men det gick bra. På hopptävlingen kom vi på 3:e plats och jag är grymt stolt över min lilla pålle.
Vid slutet av lägret var jag ändå grymt glad över att ha haft denna underbara häst i tio dagar. Tack Nancia för allt du lärt mig och för att du bar mig på din rygg, älskar dig vännen <3

Måste också berätta att Nancia var hur duktig som helst när stormen bröt ut som både Jenny och Maja berättade om. Även om jag var ordentligt rädd höll hon sig ganska kugn med tanke på vad som hade kunnat hänt. Det som var så bra var att det verkligen kändes som om hon lugnade ner sig när man klappde på henne, åh hon var så duktig. Pussar på henne <3

Men dagarna fylldes inte bara av ridning och hästar utan med annat skojsigt också. Vi här på bloggen hade gjort en aktivitetsburk med saker att göra och även knåpat ihop ett spel vid namn "Frågor och Utmaningar", likt "Sanning eller Konka", så vi hade fullt upp. Sen pryddes ju kvällarna också av andra lekar som röda vit rosen och sillen med alla de andra lägret. Plus att vi hade en talangjakt att öva till, dock failade vi totalt hahahah.

Sammanfattligt var det ett kanoners läger och allt var toppen! :D Saknar allt och alla något enormt och när lägret närmade sig sitt slut rann tårarna ner för mina kinder. Familjen Bjärhusen har än en gång bevisat att Gunnorp är paradiset på jorden, tack för allt. Tack också för att jag fått lärt känna så grymt fina människor via denna underbara plats. Älskar er mina finaste tjejor, ni är för bra och det går inte att förklara hur mycket ni betyder för mig <3
Tack också till världens finaste Nancia <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0